We gebruiken technologieën, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners.

Meer info
Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Login
Sluiten
kookmodus
Aardbeihapjes
Stap 1 van 7

Laat de suiker met de honing smelten in een pot met anti-kleefbodem, tot het mengsel een lichte karamelkleur heeft.

Stap 2 van 7

Haal de pot van het vuur, en voeg de rijst toe. Roer snel om.

Stap 3 van 7

Giet het mengsel uit over een bakplaat bedekt met bakpapier. Verdeel het over de plaat tot het een laag van 1,5 cm dik is.

Stap 4 van 7

Zet 30 minuten in de ijskast.

Stap 5 van 7

Snij met een mes of ring kleine cirkeltjes uit de ‘rijstkoek’.

Stap 6 van 7

Klop de room met de Fristi op tot slagroom, en voeg ondertussen de suiker toe.

Stap 7 van 7

Maak lekkere torentjes met het rijstkoekje, de aardbeien en de roze slagroom.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Aardbeihapjes Aardbeihapjes
Recept
Fristi

Aardbeihapjes

Campina Volle room (33% vet)

Dit recept werd gemaakt met Campina Volle room (33% vet)

Meer info over dit product Sluiten
4.0000 5
Ontbijt
20 minuten | Zoet
4 personen

Ingredi├źnten

Bereiding

 
Tijd in de koelkast: 30 minuten
  1. Laat de suiker met de honing smelten in een pot met anti-kleefbodem, tot het mengsel een lichte karamelkleur heeft.

  2. Haal de pot van het vuur, en voeg de rijst toe. Roer snel om.

  3. Giet het mengsel uit over een bakplaat bedekt met bakpapier. Verdeel het over de plaat tot het een laag van 1,5 cm dik is.

  4. Zet 30 minuten in de ijskast.

  5. Snij met een mes of ring kleine cirkeltjes uit de ‘rijstkoek’.

  6. Klop de room met de Fristi op tot slagroom, en voeg ondertussen de suiker toe.

  7. Maak lekkere torentjes met het rijstkoekje, de aardbeien en de roze slagroom.

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Rijstpap met ananas

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Nutroma
Speculoos cookie latté

Ontbijt | 5 minuten

Recept
Campina
Chocolade smoothiebowl

Ontbijt | 5 minuten

Recept
Campina
Granolarepen met appel

Ontbijt | 30 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting