Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Login
Sluiten
kookmodus
Bladerdeeggebakjes met asperges, zalm en plattekaas met bieslook
Stap 1 van 8

Verwarm de oven voor op 200° C.

Stap 2 van 8

Rol het bladerdeeg uit en snij het eventueel wat bij. Het bladerdeeg moet iets langer zijn dan de asperges.

Stap 3 van 8

Prik met een vork gaatjes in het volledige oppervlak van het bladerdeeg.

Stap 4 van 8

Meng de plattekaas met peper en zout en strijk het bladerdeeg daarmee in.

Stap 5 van 8

Verdeel de asperges over het bladerdeeg.

Stap 6 van 8

Plaats in de oven en bak gedurende 25 minuten, tot het bladerdeeg goudbruin kleurt.

Stap 7 van 8

Snij de zalm in reepjes en hak de bieslook fijn.

Stap 8 van 8

Werk de taartjes af met de reepjes zalm en de bieslook.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Bladerdeeggebakjes met asperges, zalm en plattekaas met bieslook Bladerdeeggebakjes met asperges, zalm en plattekaas met bieslook
Recept
Campina

Bladerdeeggebakjes met asperges, zalm en plattekaas met bieslook

Campina Volle Plattekaas

Dit recept werd gemaakt met Campina Volle Plattekaas

Meer info over dit product Sluiten
4.5000 5
Voorgerecht
40 minuten | Vis
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
In de oven: 25 minuten
  1. Verwarm de oven voor op 200° C.

  2. Rol het bladerdeeg uit en snij het eventueel wat bij. Het bladerdeeg moet iets langer zijn dan de asperges.

  3. Prik met een vork gaatjes in het volledige oppervlak van het bladerdeeg.

  4. Meng de plattekaas met peper en zout en strijk het bladerdeeg daarmee in.

  5. Verdeel de asperges over het bladerdeeg.

  6. Plaats in de oven en bak gedurende 25 minuten, tot het bladerdeeg goudbruin kleurt.

  7. Snij de zalm in reepjes en hak de bieslook fijn.

  8. Werk de taartjes af met de reepjes zalm en de bieslook.

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Parmezaankoekje met een zalfje van rode biet

Voorgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Bloemkool met pesto

Voorgerecht | 25 minuten

Recept
Campina
Gemarineerde zalmfilet

Voorgerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Wortelsoep met sinaas

Voorgerecht | 15 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting