Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Login
Sluiten
kookmodus
Boekweitpannenkoeken met buffelmozzarella, kerstomaten en zwarte olijven
Stap 1 van 8

Neem een kom en meng er de twee soorten bloem in.

Stap 2 van 8

Voeg het ei, het water en de melk toe aan de bloem. Meng tot je een homogeen deeg krijgt.

Stap 3 van 8

Laat het deeg vervolgens enkele uren rusten in de koelkast.

Stap 4 van 8

Bak nu de pannenkoeken in een ingevette pan.

Stap 5 van 8

Verwarm de oven voor op 200°C.

Stap 6 van 8

Neem een pannenkoek en leg er enkele stukjes mozzarella op. Halveer 2 à 3 kerstomaatjes en leg ze op de mozzarella. Werk af met enkele zwarte olijven in het midden van de pannenkoek. Kruid met peper en zout.

Stap 7 van 8

Rol de pannenkoek op en leg op een bakplaat. Bak de pannenkoek(en) gedurende 10 minuten in de oven.

Stap 8 van 8

Serveer met raketsla.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Boekweitpannenkoeken met buffelmozzarella, kerstomaten en zwarte olijven Boekweitpannenkoeken met buffelmozzarella, kerstomaten en zwarte olijven
Recept
Campina

Boekweitpannenkoeken met buffelmozzarella, kerstomaten en zwarte olijven

Campina Halfvolle AA Melk

Dit recept werd gemaakt met Campina Halfvolle AA Melk

Meer info over dit product Sluiten
5.0000 5
Ontbijt
20 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 

Pannenkoeken

Vulling

  • 250
    g buffelmozzarella
  • 20
    kerstomaten
  • 1
    bokalen zwarte olijven
  • 1
    handjes raketsla (verse)
  • handjes basilicum (vers)
  • peper
  • zout
In de oven: 10 minuten
  1. Neem een kom en meng er de twee soorten bloem in.

  2. Voeg het ei, het water en de melk toe aan de bloem. Meng tot je een homogeen deeg krijgt.

  3. Laat het deeg vervolgens enkele uren rusten in de koelkast.

  4. Bak nu de pannenkoeken in een ingevette pan.

  5. Verwarm de oven voor op 200°C.

  6. Neem een pannenkoek en leg er enkele stukjes mozzarella op. Halveer 2 à 3 kerstomaatjes en leg ze op de mozzarella. Werk af met enkele zwarte olijven in het midden van de pannenkoek. Kruid met peper en zout.

  7. Rol de pannenkoek op en leg op een bakplaat. Bak de pannenkoek(en) gedurende 10 minuten in de oven.

  8. Serveer met raketsla.

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Echte Engelse scones met rozijntjes

Ontbijt | 30 minuten

Recept
Campina
Zacht gekookt eitje met asperges

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Campina
Pannekoeken met crème patissière, warme chocoladesaus, bloemsuiker en slagroom

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Leef Lekker
Fruitkuipjes

Ontbijt | 10 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting