We gebruiken technologieën, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners.

Meer info
Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

Dag
Maand
Jaar
of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Login
Sluiten
kookmodus
Boterham met plattekaas en radijzen
Stap 1 van 4

Meng alle ingrediënten voor de kruidenkaas door elkaar.

Stap 2 van 4

Snij de pijpjes van de lente-ui in de lengte en laat ze opkrullen in koud water.

Stap 3 van 4

Toast de boterham en laat even afkoelen.

Stap 4 van 4

Smeer de kruidenkaas op de boterham en werk af met jonge slascheutjes, radijzen, gandaham en de gekrulde pijpajuintjes.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Boterham met plattekaas en radijzen Boterham met plattekaas en radijzen
Recept
Campina

Boterham met plattekaas en radijzen

Campina Zure Room (30% vet)

Dit recept werd gemaakt met Campina Zure Room (30% vet)

Meer info over dit product Sluiten
4.5000 5
Ontbijt
15 minuten | Vlees
4 personen

Ingredi├źnten

Bereiding

  • 4
    sneetjes brood (donker, artisinaal en getoast)
  • 200
    g Campina Volle Plattekaas
  • 1
    eetlepels Campina Zure Room (30% vet)
  • 0,5
    teentjes knoflook (uitgeperst)
  • 0,5
    limoenen (uitgeperst)
  • 1
    theelepels honing
  • noten (fijngesneden)
  • lente-uitjes (fijngesneden)
  • zwarte peper
  1. Meng alle ingrediënten voor de kruidenkaas door elkaar.

  2. Snij de pijpjes van de lente-ui in de lengte en laat ze opkrullen in koud water.

  3. Toast de boterham en laat even afkoelen.

  4. Smeer de kruidenkaas op de boterham en werk af met jonge slascheutjes, radijzen, gandaham en de gekrulde pijpajuintjes.

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Heerlijk warme drankjes

Ontbijt | 10 minuten

Recept
Leef Lekker
Aardbeienconfituur

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Campina
Pannenkoeken met blauwe besjes

Ontbijt | 25 minuten

Recept
Campina
Wafels met zoete aardappel, zure room en cheddar

Ontbijt | 60 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting