Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Login
Sluiten
kookmodus
Boterham met plattekaas en radijzen
Stap 1 van 4

Meng alle ingrediënten voor de kruidenkaas door elkaar.

Stap 2 van 4

Snij de pijpjes van de lente-ui in de lengte en laat ze opkrullen in koud water.

Stap 3 van 4

Toast de boterham en laat even afkoelen.

Stap 4 van 4

Smeer de kruidenkaas op de boterham en werk af met jonge slascheutjes, radijzen, gandaham en de gekrulde pijpajuintjes.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Boterham met plattekaas en radijzen Boterham met plattekaas en radijzen
Recept
Campina

Boterham met plattekaas en radijzen

Campina Zure Room (30% vet)

Dit recept werd gemaakt met Campina Zure Room (30% vet)

Meer info over dit product Sluiten
4.5000 5
Ontbijt
15 minuten | Vlees
4 personen

Ingredi├źnten

Bereiding

  • 4
    sneetjes brood (donker, artisinaal en getoast)
  • 200
    g Campina Volle Plattekaas
  • 1
    eetlepels Campina Zure Room (30% vet)
  • 0,5
    teentjes knoflook (uitgeperst)
  • 0,5
    limoenen (uitgeperst)
  • 1
    theelepels honing
  • noten (fijngesneden)
  • lente-uitjes (fijngesneden)
  • zwarte peper
  1. Meng alle ingrediënten voor de kruidenkaas door elkaar.

  2. Snij de pijpjes van de lente-ui in de lengte en laat ze opkrullen in koud water.

  3. Toast de boterham en laat even afkoelen.

  4. Smeer de kruidenkaas op de boterham en werk af met jonge slascheutjes, radijzen, gandaham en de gekrulde pijpajuintjes.

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Wentelteefjes van peperkoek met gegrilde ananas

Ontbijt | 30 minuten

Recept
Joyvalle
Courgette frittata met rode uit, Milner gerijpt en groene kruiden

Ontbijt | 10 minuten

Recept
Campina
Ontbijtvierkantjes met banaan, pitten en noten

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Appelsientje
Smoothie van groenten en fruit

Ontbijt | 10 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.