Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Login
Sluiten
kookmodus
Cakejes met plattekaas, blauwe kaas en peer
Stap 1 van 7

Verwarm de oven voor op 180°C.

Stap 2 van 7

Klop de eieren los en voeg ze bij de melk en de olie.

Stap 3 van 7

Voeg de plattekaas toe en mix goed.

Stap 4 van 7

Voeg geleidelijk aan de zelfrijzende bloem toe.

Stap 5 van 7

Meng de stukjes peer, de verbrokkelde blauwe kaas en de pijnboompitten er door en schep in een ingeboterde cakevorm.

Stap 6 van 7

Bak in de oven gedurende een 40-tal minuten.

Stap 7 van 7

Serveer met een frisse salade

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Cakejes met plattekaas, blauwe kaas en peer Cakejes met plattekaas, blauwe kaas en peer
Recept
Campina

Cakejes met plattekaas, blauwe kaas en peer

Campina Halfvolle melk

Dit recept werd gemaakt met Campina Halfvolle melk

Meer info over dit product Sluiten
4.0000 5
Voorgerecht
60 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
In de oven: 40 minuten
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Klop de eieren los en voeg ze bij de melk en de olie.

  3. Voeg de plattekaas toe en mix goed.

  4. Voeg geleidelijk aan de zelfrijzende bloem toe.

  5. Meng de stukjes peer, de verbrokkelde blauwe kaas en de pijnboompitten er door en schep in een ingeboterde cakevorm.

  6. Bak in de oven gedurende een 40-tal minuten.

  7. Serveer met een frisse salade

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Havermoutpap met plattekaas en aardbei

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Campina
Bagel met plattekaas, garnalen, radijs en waterkersdressing

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Pretty in pink

Ontbijt | 10 minuten

Recept
Campina
Hartige cupcakes

Voorgerecht | 10 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting