Registreer je als lid van Leef Lekker en ontvang elke maand de lekkerste recepten rechtstreeks in je mailbox. Van een panna cotta tot een muntfrisse garnalensalade of poffertjes met ahornsiroop. We verrassen je elke keer opnieuw!
Verwarm de oven voor op 180°C.
Neem een kom en doe er de bloem, suiker, bakpoeder, een mespunt zout, vanillesuiker, kaneel en de oploskoffie in.
Meng deze ingrediënten en zet even opzij.
Doe het geheime ingrediënt Nutroma Romig samen met de gesmolten boter en 2 eieren in een maatbeker.
Giet de Nutroma-mengeling bij het bloemmengsel en mix tot je een smeuïg deeg krijgt.
Neem een muffinvorm en vet de verschillende vormpjes in met de gesmolten boter.
Plaats de muffinvorm op de bakplaat en vul de vormpjes voor ⅔ met deeg.
Laat de muffins ongeveer 20 minuten bakken tot ze een goudbruin kleurtje hebben.
Neem uit de oven en laat afkoelen.
Muffinvormpjes
Verwarm de oven voor op 180°C.
Neem een kom en doe er de bloem, suiker, bakpoeder, een mespunt zout, vanillesuiker, kaneel en de oploskoffie in.
Meng deze ingrediënten en zet even opzij.
Doe het geheime ingrediënt Nutroma Romig samen met de gesmolten boter en 2 eieren in een maatbeker.
Giet de Nutroma-mengeling bij het bloemmengsel en mix tot je een smeuïg deeg krijgt.
Neem een muffinvorm en vet de verschillende vormpjes in met de gesmolten boter.
Plaats de muffinvorm op de bakplaat en vul de vormpjes voor ⅔ met deeg.
Laat de muffins ongeveer 20 minuten bakken tot ze een goudbruin kleurtje hebben.
Neem uit de oven en laat afkoelen.
Muffinvormpjes