Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

Dag
Maand
Jaar
of
Login
Wil je naast dit Nutroma-recept nog meer culinaire inspiratie?

Registreer je als lid van Leef Lekker en ontvang elke maand de lekkerste recepten rechtstreeks in je mailbox. Van een panna cotta tot een muntfrisse garnalensalade of poffertjes met ahornsiroop. We verrassen je elke keer opnieuw!

Al geregistreerd?

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Login
Sluiten
kookmodus
Cécémel panna cotta met passievruchten
Stap 1 van 11

Maak de coulis. Doe het vruchtvlees van de passievruchten samen met de poedersuiker en het water in een pan.

Stap 2 van 11

Verwarm totdat de suiker volledig opgelost, en de siroop ingedikt is.

Stap 3 van 11

Zet de coulis opzij.

Stap 4 van 11

Laat de gelatine een paar minuten weken in koud water.

Stap 5 van 11

Doe de Cécémel in een pan, samen met de Campina en de vanillesuiker.

Stap 6 van 11

Verwarm op een zacht vuurtje.

Stap 7 van 11

Doe er de geweekte gelatineblaadjes bij, en roer tot de gelatine helemaal opgelost is.

Stap 8 van 11

Verdeel de panna cotta over 4 kleine schaaltjes.

Stap 9 van 11

Werk af met de coulis.

Stap 10 van 11

Zet de panna cotta minstens 2 uur in de koelkast.

Stap 11 van 11

Serveer en geniet!

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Cécémel panna cotta met passievruchten Cécémel panna cotta met passievruchten
Recept
Cécémel

Cécémel panna cotta met passievruchten

Campina Lichte Room (20% vet)

Dit recept werd gemaakt met Campina Lichte Room (20% vet)

Meer info over dit product Sluiten
0 5
Nagerecht
10 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
In de koelkast: 2 uur
  1. Maak de coulis. Doe het vruchtvlees van de passievruchten samen met de poedersuiker en het water in een pan.

  2. Verwarm totdat de suiker volledig opgelost, en de siroop ingedikt is.

  3. Zet de coulis opzij.

  4. Laat de gelatine een paar minuten weken in koud water.

  5. Doe de Cécémel in een pan, samen met de Campina en de vanillesuiker.

  6. Verwarm op een zacht vuurtje.

  7. Doe er de geweekte gelatineblaadjes bij, en roer tot de gelatine helemaal opgelost is.

  8. Verdeel de panna cotta over 4 kleine schaaltjes.

  9. Werk af met de coulis.

  10. Zet de panna cotta minstens 2 uur in de koelkast.

  11. Serveer en geniet!

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Cheesecake van witte chocolade en aardbeien

Nagerecht | 25 minuten

Recept
Cécémel
Chocolade marmercake

Nagerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Café glacé met roomijs van witte chocolade en Baileys

Nagerecht | 15 minuten

Recept
Joyvalle
Blanc-manger met amandelen

Nagerecht | 20 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).