Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

Dag
Maand
Jaar
of
Login
Wil je naast dit Nutroma-recept nog meer culinaire inspiratie?

Registreer je als lid van Leef Lekker en ontvang elke maand de lekkerste recepten rechtstreeks in je mailbox. Van een panna cotta tot een muntfrisse garnalensalade of poffertjes met ahornsiroop. We verrassen je elke keer opnieuw!

Al geregistreerd?

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Sluiten
kookmodus
Cheesecake van witte chocolade en aardbeien
Stap 1 van 10

Verbrokkel de koekjes in een kom. Smelt de boter en vermeng met de koekjes. 

Stap 2 van 10

Vul vervolgens de bodem van die bakvorm met het mengsel.

Stap 3 van 10

Laat de witte chocolade au bain-marie smelten. 

Stap 4 van 10

Meng de suiker en de maïzena in een kom.

Stap 5 van 10

Kluts het ei en klop  het los.

Stap 6 van 10

Voeg de kaas toe,  klop het geheel los. Voeg vervolgens de gesmolten chocolade toe. Blijf  ondertussen goed roeren.

Stap 7 van 10

Giet de massa in de bakvorm en plaats gedurende 1 uur in de oven op 120° C. Verlaag dan de  temperatuur naar 110° C en laat nog een halfuurtje verder bakken.

Stap 8 van 10

Laat afkoelen en neem de cheesecake uit de bakvorm.

Stap 9 van 10

Snijd de cake in stukken.

Stap 10 van 10

Versier vervolgens met stukjes aardbei.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Cheesecake van witte chocolade en aardbeien Cheesecake van witte chocolade en aardbeien
Recept
Campina

Cheesecake van witte chocolade en aardbeien

Campina Halfvolle Verse Kaas

Dit recept werd gemaakt met Campina Halfvolle Verse Kaas

Meer info over dit product Sluiten
0 5
Nagerecht
25 minuten | Zoet
4 personen

Ingredi├źnten

Bereiding

 
In de koelkast: 90 minuten
  1. Verbrokkel de koekjes in een kom. Smelt de boter en vermeng met de koekjes. 

  2. Vul vervolgens de bodem van die bakvorm met het mengsel.

  3. Laat de witte chocolade au bain-marie smelten. 

  4. Meng de suiker en de maïzena in een kom.

  5. Kluts het ei en klop  het los.

  6. Voeg de kaas toe,  klop het geheel los. Voeg vervolgens de gesmolten chocolade toe. Blijf  ondertussen goed roeren.

  7. Giet de massa in de bakvorm en plaats gedurende 1 uur in de oven op 120° C. Verlaag dan de  temperatuur naar 110° C en laat nog een halfuurtje verder bakken.

  8. Laat afkoelen en neem de cheesecake uit de bakvorm.

  9. Snijd de cake in stukken.

  10. Versier vervolgens met stukjes aardbei.

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Profiteroles

Nagerecht | 15 minuten

Recept
Joyvalle
Kleine chocoladesoufflés met frambozen

Nagerecht | 35 minuten

Recept
Campina
Slagroomsoezen

Nagerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Dame blanche van vers gedraaid ijs

Nagerecht | 60 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).