We gebruiken technologieën, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners.

Meer info
Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

Dag
Maand
Jaar
of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Login
Sluiten
kookmodus
Chocolade Brownie
Stap 1 van 7

Verwarm de voor oven op 180˚C.

Stap 2 van 7

Smelt 250 g pure chocolade au bain-marie en roer er 200 g boter door.

Stap 3 van 7

Klop 4 eieren en 300 g suiker schuimig en roer er Nutroma door.

Stap 4 van 7

Meng 150 g zelfrijzende bloem met 20 g cacaopoeder en een snuifje zout. Roer de bloem met het eimengsel en meng met de chocolade.

Stap 5 van 7

Smeer de bakvorm in met gesmolten boter en bedek hem met bakpapier. Giet het beslag in de vorm en bestrooi met 75 g ongezouten pecannoten of walnoten.

Stap 6 van 7

Bak de brownie in de oven gedurende ongeveer 45 minuten.

Stap 7 van 7

Haal de brownie na het bakken onmiddellijk uit de bakvorm, verwijder het bakpapier en snijd de brownie.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Chocolade Brownie Chocolade Brownie
Recept
Nutroma

Chocolade Brownie

Nutroma Romig

Dit recept werd gemaakt met Nutroma Romig

Meer info over dit product Sluiten
5.0000 5
Nagerecht
55 minuten | Zoet
0 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 250
    g chocolade (pure)
  • 200
    g boter
  • 4
    eieren
  • 300
    g suiker
  • 500
    ml Nutroma Romig
  • 150
    g zelfrijzende bloem
  • 20
    g cacaopoeder
  • 75
    g noten (ongezouten pecanoten of andere noten)
in de oven: ± 45 minuten
  1. Verwarm de voor oven op 180˚C.

  2. Smelt 250 g pure chocolade au bain-marie en roer er 200 g boter door.

  3. Klop 4 eieren en 300 g suiker schuimig en roer er Nutroma door.

  4. Meng 150 g zelfrijzende bloem met 20 g cacaopoeder en een snuifje zout. Roer de bloem met het eimengsel en meng met de chocolade.

  5. Smeer de bakvorm in met gesmolten boter en bedek hem met bakpapier. Giet het beslag in de vorm en bestrooi met 75 g ongezouten pecannoten of walnoten.

  6. Bak de brownie in de oven gedurende ongeveer 45 minuten.

  7. Haal de brownie na het bakken onmiddellijk uit de bakvorm, verwijder het bakpapier en snijd de brownie.

Geef dit recept een score
Recept
Cécémel
Zandtaartjes met Cécémel-muntganache

Vieruurtje | 30 minuten

Recept
Campina
Twee nuances van vers fruit, warm en ijskoud

Nagerecht | 40 minuten

Recept
Joyvalle
Kleine chocoladesoufflés met frambozen

Nagerecht | 35 minuten

Recept
Cécémel
Chocolade-ijs

Nagerecht | 10 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting