Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

Dag
Maand
Jaar
of
Login
Wil je naast dit Nutroma-recept nog meer culinaire inspiratie?

Registreer je als lid van Leef Lekker en ontvang elke maand de lekkerste recepten rechtstreeks in je mailbox. Van een panna cotta tot een muntfrisse garnalensalade of poffertjes met ahornsiroop. We verrassen je elke keer opnieuw!

Al geregistreerd?

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Sluiten
kookmodus
Chocomoussetaart
Stap 1 van 11 - Voor de taart:

Laat het bladerdeeg volledig ontdooien.

Stap 2 van 11 - Voor de taart:

Verwarm de oven voor op 200° C.

Stap 3 van 11 - Voor de taart:

Vet de taartvorm in en beleg met de bladerdeegbodem.

Stap 4 van 11 - Voor de taart:

Prik er enkele keren met een vork in.

Stap 5 van 11 - Voor de taart:

Strijk de banketbakkersroom uit over de bodem.

Stap 6 van 11 - Voor de taart:

Strijk de banketbakkersroom uit over de bodem.

Stap 7 van 11 - Voor de taart:

Laat de taart afkoelen en neem ze uit de vorm.

Stap 8 van 11 - Voor de taart:

Laat de taart afkoelen en neem ze uit de vorm.

Stap 9 van 11 - Voor de chocomousse:

Schep de chocomousse in een spuitzak en spuit de mousse gelijkmatig over de taart.

Stap 10 van 11 - Voor de chocomousse:

Schep de chocomousse in een spuitzak en spuit de mousse gelijkmatig over de taart.

Stap 11 van 11 - Voor de chocomousse:

Versier met chocoladeschilfers en decoreerpoeder.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Chocomoussetaart Chocomoussetaart
Recept
Campina

Chocomoussetaart

Campina Halfvolle melk

Dit recept werd gemaakt met Campina Halfvolle melk

Meer info over dit product Sluiten
0 5
Nagerecht
20 minuten | Zoet
4 personen

Ingredi├źnten

Bereiding

 

Voor de taart:

Voor de chocomousse:

  • 125
    g mix voor chocomousse
  • chocoladeschilfers
In de oven: 30 minuten
Voor de taart:
  1. Laat het bladerdeeg volledig ontdooien.

  2. Verwarm de oven voor op 200° C.

  3. Vet de taartvorm in en beleg met de bladerdeegbodem.

  4. Prik er enkele keren met een vork in.

  5. Strijk de banketbakkersroom uit over de bodem.

  6. Strijk de banketbakkersroom uit over de bodem.

  7. Laat de taart afkoelen en neem ze uit de vorm.

  8. Laat de taart afkoelen en neem ze uit de vorm.

Voor de chocomousse:
  1. Schep de chocomousse in een spuitzak en spuit de mousse gelijkmatig over de taart.

  2. Schep de chocomousse in een spuitzak en spuit de mousse gelijkmatig over de taart.

  3. Versier met chocoladeschilfers en decoreerpoeder.

Geef dit recept een score
Recept
Fristi
Madeleines

Nagerecht | 45 minuten

Recept
Leef Lekker
Moelleux van chocolade

Nagerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Chocolademousse met slagroom

Nagerecht | 20 minuten

Recept
Cécémel
Chocolademoelleux

Nagerecht | 30 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).