We gebruiken technologieën, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners.

Meer info
Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

Dag
Maand
Jaar
of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Login
Sluiten
kookmodus
Cinnamon Roll Pancakes
Stap 1 van 7

Bereid de kaneelvulling. Meng de boter, suiker en kaneel in een kom tot een smeuïg geheel.

Stap 2 van 7

Schep de vulling in een diepvrieszakje en laat het opstijven.

Stap 3 van 7

Meng de patisseriebloem met de poedersuiker en voeg er het ei en de melk bij.

Stap 4 van 7

Klop alles goed door elkaar tot een glad beslag.

Stap 5 van 7

Neem het zakje kaneelvulling en roer er nog eens door, zodat de boter en suiker vermengd zijn.

Stap 6 van 7

Schep een lepel beslag in de pan. Snij een hoekje af van het diepvrieszakje. Let op dat de vulling genoeg opgesteven is.

Stap 7 van 7

Spuit een krul kaneelvulling op het beslag in de pan en bak de pannenkoek aan beide kanten.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Cinnamon Roll Pancakes Cinnamon Roll Pancakes
Recept
Joyvalle

Cinnamon Roll Pancakes

Joyvalle Halfvolle AA Melk

Dit recept werd gemaakt met Joyvalle Halfvolle AA Melk

Meer info over dit product Sluiten
5.0000 5
Ontbijt
20 minuten | Zoet
4 personen

Ingredi├źnten

Bereiding

  • 275
    ml Joyvalle Halfvolle AA Melk
  • 200
    g patisseriebloem
  • 1
    eetlepels bloemsuiker
  • 1
    eieren
  • 60
    g boter (gesmolten)
  • 80
    g lichtbruine suiker
  • 0,5
    eetlepels kaneel
  1. Bereid de kaneelvulling. Meng de boter, suiker en kaneel in een kom tot een smeuïg geheel.

  2. Schep de vulling in een diepvrieszakje en laat het opstijven.

  3. Meng de patisseriebloem met de poedersuiker en voeg er het ei en de melk bij.

  4. Klop alles goed door elkaar tot een glad beslag.

  5. Neem het zakje kaneelvulling en roer er nog eens door, zodat de boter en suiker vermengd zijn.

  6. Schep een lepel beslag in de pan. Snij een hoekje af van het diepvrieszakje. Let op dat de vulling genoeg opgesteven is.

  7. Spuit een krul kaneelvulling op het beslag in de pan en bak de pannenkoek aan beide kanten.

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Breakfast burger

Ontbijt | 30 minuten

Recept
Nutroma
Muesli ontbijtrepen

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Gevulde pannenkoek met chocoladedip

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Oldskool Bananenbrood

Ontbijt | 75 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting