Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

Dag
Maand
Jaar
of
Login
Wil je naast dit Nutroma-recept nog meer culinaire inspiratie?

Registreer je als lid van Leef Lekker en ontvang elke maand de lekkerste recepten rechtstreeks in je mailbox. Van een panna cotta tot een muntfrisse garnalensalade of poffertjes met ahornsiroop. We verrassen je elke keer opnieuw!

Al geregistreerd?

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Sluiten
kookmodus
Country Crisp Muffins
Stap 1 van 8

Verwarm de oven voor op 180°C (stand 6).

Stap 2 van 8

Meng de boter en suiker in een steelpan op matig vuur.

Stap 3 van 8

Voeg de melk en dan de eieren toe.

Stap 4 van 8

Meng de bloem en de pecannoten in een kom en voeg er de  voorgaande bereiding aan toe.

Stap 5 van 8

Doe er vervolgens de Country Crisp Zwarte Chocolade bij.

Stap 6 van 8

Smeer de muffin-vorm in met boter en vul deze voor ¾ met  deeg.

Stap 7 van 8

Laat 25-30 minuten bakken in de voorverwarmde oven.

Stap 8 van 8

Klaar!

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Country Crisp Muffins Country Crisp Muffins
Recept
Campina

Country Crisp Muffins

Campina Halfvolle melk

Dit recept werd gemaakt met Campina Halfvolle melk

Meer info over dit product Sluiten
0 5
Nagerecht
10 minuten | Zoet
6 personen

Ingredi├źnten

Bereiding

 
  • 125
    g zachte boter
  • 125
    g bruine suiker
  • 2
    eetlepels Campina Halfvolle melk
  • 2
    eieren
  • 50
    g bloem met gist
  • 50
    g pecannoten
  • 100
    g Country Crisp Zwarte Chocolade
In de oven: 25 tot 30 minuten
  1. Verwarm de oven voor op 180°C (stand 6).

  2. Meng de boter en suiker in een steelpan op matig vuur.

  3. Voeg de melk en dan de eieren toe.

  4. Meng de bloem en de pecannoten in een kom en voeg er de  voorgaande bereiding aan toe.

  5. Doe er vervolgens de Country Crisp Zwarte Chocolade bij.

  6. Smeer de muffin-vorm in met boter en vul deze voor ¾ met  deeg.

  7. Laat 25-30 minuten bakken in de voorverwarmde oven.

  8. Klaar!

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Appeltaart

Nagerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Slagroomsoezen

Nagerecht | 20 minuten

Recept
Joyvalle
Griesmeelpap met frambozen en karamelkorstje

Nagerecht | 10 minuten

Recept
Nutroma
Avocado-chocoladesmoothie

Nagerecht | 10 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).