Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

Dag
Maand
Jaar
of
Login
Wil je naast dit Nutroma-recept nog meer culinaire inspiratie?

Registreer je als lid van Leef Lekker en ontvang elke maand de lekkerste recepten rechtstreeks in je mailbox. Van een panna cotta tot een muntfrisse garnalensalade of poffertjes met ahornsiroop. We verrassen je elke keer opnieuw!

Al geregistreerd?

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Login
Sluiten
kookmodus
Flatbread en gegrilde courgettes
Stap 1 van 10

Doe de bloem, het bakpoeder en de plattekaas in een kom en meng met een lepel. Van zodra je een homogeen mengsel hebt, meng je verder met de handen.

Stap 2 van 10

Stort het deeg op een bebloemd werkvlak en kneed gedurende een minuut.

Stap 3 van 10

Doe het deeg in een bebloemde kom en dek af met een propere vaatdoek en laat rusten.

Stap 4 van 10

Bebloem het werkvlak. Snijd de deegbal in 2 en daarna nog eens in twee.

Stap 5 van 10

Voor elke deegbal: rol uit tot een dikte van 2-3 mm, snijd met een uitsteker de flatbreads uit.

Stap 6 van 10

Giet in een goed warme pan een beetje olie en bak hierin de flatbreads. Laat elke kant enkele minuutjes bakken, tot ze mooi goudbruin zien.

Stap 7 van 10

Was de courgettes en snijd ze met een dunschiller in fijne plakken.

Stap 8 van 10

Rooster de pijnboompitjes in een droog pannetje tot ze goudbruin zien. Zet opzij.

Stap 9 van 10

Giet in dezelfde pan een beetje olijfolie en bak er de plakjes courgette in.

Stap 10 van 10

Voeg er de pijnboompitten aan toe, kruid met peper en zout en serveer met de nog warme flatbreads.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Flatbread en gegrilde courgettes Flatbread en gegrilde courgettes
Recept
Campina

Flatbread en gegrilde courgettes

Campina Volle Plattekaas

Dit recept werd gemaakt met Campina Volle Plattekaas

Meer info over dit product Sluiten
0 5
Lunch
40 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingredi├źnten

Bereiding

  1. Doe de bloem, het bakpoeder en de plattekaas in een kom en meng met een lepel. Van zodra je een homogeen mengsel hebt, meng je verder met de handen.

  2. Stort het deeg op een bebloemd werkvlak en kneed gedurende een minuut.

  3. Doe het deeg in een bebloemde kom en dek af met een propere vaatdoek en laat rusten.

  4. Bebloem het werkvlak. Snijd de deegbal in 2 en daarna nog eens in twee.

  5. Voor elke deegbal: rol uit tot een dikte van 2-3 mm, snijd met een uitsteker de flatbreads uit.

  6. Giet in een goed warme pan een beetje olie en bak hierin de flatbreads. Laat elke kant enkele minuutjes bakken, tot ze mooi goudbruin zien.

  7. Was de courgettes en snijd ze met een dunschiller in fijne plakken.

  8. Rooster de pijnboompitjes in een droog pannetje tot ze goudbruin zien. Zet opzij.

  9. Giet in dezelfde pan een beetje olijfolie en bak er de plakjes courgette in.

  10. Voeg er de pijnboompitten aan toe, kruid met peper en zout en serveer met de nog warme flatbreads.

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Maïssalade

Lunch | 30 minuten

Recept
Campina
Taco’s met rundsvlees en avocado

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Koolvisfilet met Peperroomsaus

Lunch | 15 minuten

Recept
Leef Lekker
Rollade van kalkoen, gevuld met abrikozen

Lunch | 20 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).