Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Login
Sluiten
kookmodus
Frambozenquiche (Clafoutis)
Stap 1 van 4

Meng de eieren met de room en de suiker tot een homogeen mengsel.

Stap 2 van 4

Vet een taartvorm in, en bestuif die met suiker.

Stap 3 van 4

Verdeel de frambozen over de bodem van de vorm, en giet er het mengsel over.

Stap 4 van 4

Zet 25 min. in een voorverwarmde oven van 180°.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Frambozenquiche (Clafoutis) Frambozenquiche (Clafoutis)
Recept
Campina

Frambozenquiche (Clafoutis)

Campina Zure Room (30% vet)

Dit recept werd gemaakt met Campina Zure Room (30% vet)

Meer info over dit product Sluiten
3.0000 5
Vieruurtje
10 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
In de oven: 25 minuten
  1. Meng de eieren met de room en de suiker tot een homogeen mengsel.

  2. Vet een taartvorm in, en bestuif die met suiker.

  3. Verdeel de frambozen over de bodem van de vorm, en giet er het mengsel over.

  4. Zet 25 min. in een voorverwarmde oven van 180°.

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Bewaarwafels met plattekaas

Vieruurtje | 15 minuten

Recept
Fristi
Sorbet met Fristi

Vieruurtje | 20 minuten

Recept
Cécémel
Chocolade trifle met kersen en room

Vieruurtje | 60 minuten

Recept
Nutroma
Pompoencake met rum en noten

Vieruurtje | 60 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting