Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Login
Sluiten
kookmodus
Gebakje met perzik
Stap 1 van 8

Verwarm de oven op 180°C en laat het deeg op kamertemperatuur komen.

Stap 2 van 8

Snij de perziken in halve maantjes, meng ze met het citroensap, het zout, de suiker, vanillesuiker en maïzena.

Stap 3 van 8

Laat tien minuutjes rusten zodat alle sappen vrijkomen.

Stap 4 van 8

Snij het deeg in vier delen en bekleed er de ingevette bakvormpjes mee.

Stap 5 van 8

Verdeel nadien het perzikmengsel over de potjes.

Stap 6 van 8

Plooi het overtollige deeg naar binnen en werk eventueel af met suikerparels.

Stap 7 van 8

Bak ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Stap 8 van 8

Klop de slagroom en werk elk taartje ermee af.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Gebakje met perzik Gebakje met perzik
Recept
Campina

Gebakje met perzik

Campina Slagroom (40% vet)

Dit recept werd gemaakt met Campina Slagroom (40% vet)

Meer info over dit product Sluiten
4.0000 5
Vieruurtje
15 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 1
    pakjes kant-en-klaarkruimeldeeg
  • 4
    perziken (rijpe)
  • 60
    g kristalsuiker
  • 1
    eetlepels citroensap
  • 0,3
    theelepels zout
  • 1
    zakje vanillesuiker
  • 1
    eetlepels maïzena
  • 4
    bakvormpjes
  • 250
    ml Campina Slagroom (40% vet)
  • suikerparels
In de oven: 30 minuten
  1. Verwarm de oven op 180°C en laat het deeg op kamertemperatuur komen.

  2. Snij de perziken in halve maantjes, meng ze met het citroensap, het zout, de suiker, vanillesuiker en maïzena.

  3. Laat tien minuutjes rusten zodat alle sappen vrijkomen.

  4. Snij het deeg in vier delen en bekleed er de ingevette bakvormpjes mee.

  5. Verdeel nadien het perzikmengsel over de potjes.

  6. Plooi het overtollige deeg naar binnen en werk eventueel af met suikerparels.

  7. Bak ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven.

  8. Klop de slagroom en werk elk taartje ermee af.

Geef dit recept een score
Recept
Joyvalle
Avocado Milkshake

Vieruurtje | 5 minuten

Recept
Joyvalle
Blauwbessenpannenkoeken met gebakken fruit

Vieruurtje | 30 minuten

Recept
Campina
Bloemkoolsoep met topinamboer chips en een brunoise van knolselder en kervelwortel

Vieruurtje | 40 minuten

Recept
Cécémel
Warme, kruidige chocolademelk

Vieruurtje | 10 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.