Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

Dag
Maand
Jaar
of
Login
Wil je naast dit Nutroma-recept nog meer culinaire inspiratie?

Registreer je als lid van Leef Lekker en ontvang elke maand de lekkerste recepten rechtstreeks in je mailbox. Van een panna cotta tot een muntfrisse garnalensalade of poffertjes met ahornsiroop. We verrassen je elke keer opnieuw!

Al geregistreerd?

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Sluiten
kookmodus
Gehaktbroodje met rode biet, plattekaas en frambozen
Stap 1 van 7

Hak de munt en koriander.

Stap 2 van 7

Meng de kruiden met het gehakt, de verkruimelde  beschuit en het ei. Kruid bij met peper en zout.

Stap 3 van 7

Kneed tot een gehaktbrood en bak langs buiten aan in  een pan met boter.

Stap 4 van 7

Zet het gehaktbrood dan op een bakplaat, en bak 25 minuten in een oven van 170°.

Stap 5 van 7

Halveer de frambozen en snij de rode biet in blokjes.

Stap 6 van 7

Meng ondertussen de plattekaas met halve frambozen en  blokjes rode biet.

Stap 7 van 7

Snij plakjes van het gegaarde gehaktbrood en serveer  met een schep plattekaas ernaast.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Gehaktbroodje met rode biet, plattekaas en frambozen Gehaktbroodje met rode biet, plattekaas en frambozen
Recept
Campina

Gehaktbroodje met rode biet, plattekaas en frambozen

Campina Volle Plattekaas

Dit recept werd gemaakt met Campina Volle Plattekaas

Meer info over dit product Sluiten
4.5000 5
Hoofdgerecht
25 minuten | Vlees
4 personen

Ingredi├źnten

Bereiding

 
  • 2
    rode bieten (voorgekookt)
  • 1
    kg gemeng gehakt
  • 250
    g Campina Volle Plattekaas
  • 150
    g frambozen
  • 10
    takjes koriander
  • 10
    blaadjes munt
  • 125
    g beschuit
  • 1
    eetlepels boter
  • 1
    eieren
  • peper
  • zout
In de oven: 25 minuten
  1. Hak de munt en koriander.

  2. Meng de kruiden met het gehakt, de verkruimelde  beschuit en het ei. Kruid bij met peper en zout.

  3. Kneed tot een gehaktbrood en bak langs buiten aan in  een pan met boter.

  4. Zet het gehaktbrood dan op een bakplaat, en bak 25 minuten in een oven van 170°.

  5. Halveer de frambozen en snij de rode biet in blokjes.

  6. Meng ondertussen de plattekaas met halve frambozen en  blokjes rode biet.

  7. Snij plakjes van het gegaarde gehaktbrood en serveer  met een schep plattekaas ernaast.

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Hamburgers met peperroomsaus

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Romig vispannetje met handgepelde grijze garnaaltjes

Hoofdgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Spruitjes met geroosterde amandelen en koriander

Hoofdgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Fazant met roomsaus en oesterzwammen

Hoofdgerecht | 60 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).