Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Login
Sluiten
kookmodus
Gerookte forel met appel
Stap 1 van 7

Meng in een kom het sap van een halve limoen met de mosterd en de olijfolie.

Stap 2 van 7

Voeg er de fijngehakte bieslook bij en klop met de garde.

Stap 3 van 7

Snijd met een scherp mes de forelfilet in blokjes en voeg deze toe aan de saus.

Stap 4 van 7

Spoel de appel, snijd hem in schijfjes en daarna in staafjes.

Stap 5 van 7

Meng de julienne van appel met de tartaar van forel en verdeel alles in kleine schaaltjes.

Stap 6 van 7

Bestrooi ze met gekneusde roze peperbolletjes en besprenkel ze dan met het sap van de andere halve limoen.

Stap 7 van 7

Dien zeer fris op.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Gerookte forel met appel Gerookte forel met appel
Recept
Leef Lekker

Gerookte forel met appel

5.0000 5
Voorgerecht
15 minuten | Vis
4 personen

Ingredi├źnten

Bereiding

  • 250
    g forel (gerookte filet)
  • 1
    appels (Granny Smith)
  • 1
    limoenen
  • 1
    eetlepels olijfolie
  • 1
    eetlepels graanmosterd
  • 0,5
    bosjes bieslook
  • 1
    theelepels roze peper (geplet)
  1. Meng in een kom het sap van een halve limoen met de mosterd en de olijfolie.

  2. Voeg er de fijngehakte bieslook bij en klop met de garde.

  3. Snijd met een scherp mes de forelfilet in blokjes en voeg deze toe aan de saus.

  4. Spoel de appel, snijd hem in schijfjes en daarna in staafjes.

  5. Meng de julienne van appel met de tartaar van forel en verdeel alles in kleine schaaltjes.

  6. Bestrooi ze met gekneusde roze peperbolletjes en besprenkel ze dan met het sap van de andere halve limoen.

  7. Dien zeer fris op.

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Parmezaankoekje met een zalfje van rode biet

Voorgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Cakejes met plattekaas, blauwe kaas en peer

Voorgerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Roomsoep van aardpeer

Voorgerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Krokante toastjes met frisse spread en rundreepjes

Voorgerecht | 15 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting