Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Login
Sluiten
kookmodus
Griesmeelpap met frambozen en karamelkorstje
Stap 1 van 3

Verdeel de frambozen over vier kommetjes.

Stap 2 van 3

Giet daarover de griesmeelpudding. Maak de bovenkant mooi egaal, en strooi er vervolgens een laagje kandijsuiker over.

Stap 3 van 3

Neem een bunsenbrandertje, en laat de suiker smelten en karamelliseren door de vlam. Om meteen van te smullen!

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Griesmeelpap met frambozen en karamelkorstje Griesmeelpap met frambozen en karamelkorstje
Recept
Joyvalle

Griesmeelpap met frambozen en karamelkorstje

Joyvalle Griesmeelpudding

Dit recept werd gemaakt met Joyvalle Griesmeelpudding

Meer info over dit product Sluiten
0 5
Nagerecht
10 minuten | Zoet
4 personen

Ingredi├źnten

Bereiding

  1. Verdeel de frambozen over vier kommetjes.

  2. Giet daarover de griesmeelpudding. Maak de bovenkant mooi egaal, en strooi er vervolgens een laagje kandijsuiker over.

  3. Neem een bunsenbrandertje, en laat de suiker smelten en karamelliseren door de vlam. Om meteen van te smullen!

Geef dit recept een score
Recept
Joyvalle
Pudding met mango en cardamom

Nagerecht | 10 minuten

Recept
Leef Lekker
Moelleux van chocolade

Nagerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Blauwebessencakejes met vanilleroom

Nagerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Tiramisu met sinaasappel

Nagerecht | 20 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.