Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Login
Sluiten
kookmodus
Hachis parmentier
Stap 1 van 10

Snij de chorizo in stukken en kook die een kwartiertje in water tot hij zacht is.

Stap 2 van 10

Hak nadien de chorizo fijn en meng onder het gehakt.

Stap 3 van 10

Bak dit mengsel even kort in een pan met wat boter.

Stap 4 van 10

Bedek er de bodem van de ovenschaal mee.

Stap 5 van 10

Snij de ui en de courgette en stoof ze lichtjes. Kruid met peper en zout.

Stap 6 van 10

Verdeel de groenten boven op het gehakt.

Stap 7 van 10

Meng nu de aardappelpuree met de room.

Stap 8 van 10

Verdeel een laag puree over een ovenschotel en bestrooi met paneermeel.

Stap 9 van 10

Werk af met enkele kleine klontjes boter.

Stap 10 van 10

Bak 30 minuten in de oven op 180°C.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Hachis parmentier Hachis parmentier
Recept
Campina

Hachis parmentier

Campina Lichte Room (20% vet)

Dit recept werd gemaakt met Campina Lichte Room (20% vet)

Meer info over dit product Sluiten
4.0000 5
Hoofdgerecht
15 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 400
    g aardappelpuree
  • 500
    g gemeng gehakt
  • 0,5
    courgette
  • 3
    eetlepels paneermeel
  • 4
    klontjes bakboter
  • 0,5
    uien (grote)
  • 60
    g chorizo
  • 4
    eetlepels Campina Lichte Room (20% vet)
  • peper
  • zout
In de oven: 30 minuten
  1. Snij de chorizo in stukken en kook die een kwartiertje in water tot hij zacht is.

  2. Hak nadien de chorizo fijn en meng onder het gehakt.

  3. Bak dit mengsel even kort in een pan met wat boter.

  4. Bedek er de bodem van de ovenschaal mee.

  5. Snij de ui en de courgette en stoof ze lichtjes. Kruid met peper en zout.

  6. Verdeel de groenten boven op het gehakt.

  7. Meng nu de aardappelpuree met de room.

  8. Verdeel een laag puree over een ovenschotel en bestrooi met paneermeel.

  9. Werk af met enkele kleine klontjes boter.

  10. Bak 30 minuten in de oven op 180°C.

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Waterzooi met Belgische wintergroenten

Hoofdgerecht | 45 minuten

Recept
Campina
Royale lasagna

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Gratin van boschampignons

Hoofdgerecht | 35 minuten

Recept
Campina
Tagliatelle met prei en spek

Hoofdgerecht | 25 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting