Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Login
Sluiten
kookmodus
Havermoutwafels met plattekaas
Stap 1 van 8

Klop de eieren samen met de melk tot een luchtige massa.

Stap 2 van 8

Roer de havermout, plattekaas en kaneel onder het eiermengsel.

Stap 3 van 8

Laat een half uurtje rusten tot de havermout alle natte ingrediënten heeft geabsorbeerd.

Stap 4 van 8

Meng nu de stukjes appel onder het deeg.

Stap 5 van 8

Verhit het wafelijzer en breng vet het wafelijzer in met olie.

Stap 6 van 8

Vul het wafelijzer met het deeg en bak de wafels goudbruin.

Stap 7 van 8

Serveer met vers fruit.

Stap 8 van 8 - Extra

Invetborstel, wafelijzer

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Havermoutwafels met plattekaas Havermoutwafels met plattekaas
Recept
Campina

Havermoutwafels met plattekaas

Campina Volle Plattekaas

Dit recept werd gemaakt met Campina Volle Plattekaas

Meer info over dit product Sluiten
4.0000 5
Vieruurtje
30 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop de eieren samen met de melk tot een luchtige massa.

  2. Roer de havermout, plattekaas en kaneel onder het eiermengsel.

  3. Laat een half uurtje rusten tot de havermout alle natte ingrediënten heeft geabsorbeerd.

  4. Meng nu de stukjes appel onder het deeg.

  5. Verhit het wafelijzer en breng vet het wafelijzer in met olie.

  6. Vul het wafelijzer met het deeg en bak de wafels goudbruin.

  7. Serveer met vers fruit.

Extra
  1. Invetborstel, wafelijzer

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Gebakje met perzik

Vieruurtje | 15 minuten

Recept
Cécémel
Chocolade trifle met kersen en room

Vieruurtje | 60 minuten

Recept
Nutroma
Pompoencake met rum en noten

Vieruurtje | 60 minuten

Recept
Nutroma
Light iced Cécémel latté

Vieruurtje | 5 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting