We gebruiken technologieën, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners.

Meer info
Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Login
Sluiten
kookmodus
Home made granola
Stap 1 van 5

Beleg een bakplaat met bakpapier.

Stap 2 van 5

Meng alle droge ingrediënten door elkaar. Verspreid de mengeling in een gelijkmatige laag over de bakplaat.

Stap 3 van 5

Besprenkel met de olie, de melkdrank en de honing.

Stap 4 van 5

Bak de granola 30 min. op 180°C. Roer regelmatig door elkaar.

Stap 5 van 5

Laat afkoelen en bewaar in een goed gesloten pot.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Home made granola Home made granola
Recept
Campina

Home made granola

Campina Melkdrank met een Vleugje Vanille

Dit recept werd gemaakt met Campina Melkdrank met een Vleugje Vanille

Meer info over dit product Sluiten
4.5000 5
Ontbijt
45 minuten | Zoet
4 personen

Ingredi├źnten

Bereiding

  • 50
    g noten
  • 300
    g havervlokken
  • 60
    g chiazaad
  • 60
    g amandelschilfers
  • 1
    theelepels speculaaskruiden
  • 70
    g plantaardige olie
  • 100
    ml Campina Melkdrank met een Vleugje Vanille
  • 50
    g honing (vloeibaar)
  • 1
    theelepels zout
  1. Beleg een bakplaat met bakpapier.

  2. Meng alle droge ingrediënten door elkaar. Verspreid de mengeling in een gelijkmatige laag over de bakplaat.

  3. Besprenkel met de olie, de melkdrank en de honing.

  4. Bak de granola 30 min. op 180°C. Roer regelmatig door elkaar.

  5. Laat afkoelen en bewaar in een goed gesloten pot.

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Appel- & ananasflensjes

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Roerei met truffelaroma

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Echte Engelse scones met rozijntjes

Ontbijt | 30 minuten

Recept
Campina
Hartige pannenkoeken met zalm en spinazie

Ontbijt | 30 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting