Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Login
Sluiten
kookmodus
Kabeljauwhaasje met wittewijnsaus
Stap 1 van 6

Bak de sjalot glazig in olijfolie.

Stap 2 van 6

Giet de visfumet en de witte wijn erbij, en laat  inkoken tot ongeveer een derde van de oorspronkelijke hoeveelheid saus.

Stap 3 van 6

Voeg de lichte room toe, en laat opnieuw inkoken, nu  tot de helft.

Stap 4 van 6

Bak ondertussen de kabeljauwhaasjes in boter. Kruid af  met peper en zout.

Stap 5 van 6

Zet de pan van de wittewijnsaus van het vuur en voeg de  zure room, peper en zout toe.

Stap 6 van 6

Serveer de saus met de kabeljauwhaasjes. 

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Kabeljauwhaasje met wittewijnsaus Kabeljauwhaasje met wittewijnsaus
Recept
Campina

Kabeljauwhaasje met wittewijnsaus

Campina Zure Room (30% vet)

Dit recept werd gemaakt met Campina Zure Room (30% vet)

Meer info over dit product Sluiten
5.0000 5
Voorgerecht
20 minuten | Vis
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak de sjalot glazig in olijfolie.

  2. Giet de visfumet en de witte wijn erbij, en laat  inkoken tot ongeveer een derde van de oorspronkelijke hoeveelheid saus.

  3. Voeg de lichte room toe, en laat opnieuw inkoken, nu  tot de helft.

  4. Bak ondertussen de kabeljauwhaasjes in boter. Kruid af  met peper en zout.

  5. Zet de pan van de wittewijnsaus van het vuur en voeg de  zure room, peper en zout toe.

  6. Serveer de saus met de kabeljauwhaasjes. 

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Carpaccio met roomdressing

Voorgerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Broccolisoep met amandelen

Voorgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Bladerdeeggebakjes met asperges, zalm en plattekaas met bieslook

Voorgerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Lactosevrije tortilla wrap

Voorgerecht | 60 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting