Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

Dag
Maand
Jaar
of
Login
Wil je naast dit Nutroma-recept nog meer culinaire inspiratie?

Registreer je als lid van Leef Lekker en ontvang elke maand de lekkerste recepten rechtstreeks in je mailbox. Van een panna cotta tot een muntfrisse garnalensalade of poffertjes met ahornsiroop. We verrassen je elke keer opnieuw!

Al geregistreerd?

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Sluiten
kookmodus
Kalkoen met abrikozen
Stap 1 van 6

Verhit de abrikozen 15 minuten in kokend water.

Stap 2 van 6

Bak de blokjes kalkoen in een pan en laat elke kant 8 minuten garen.

Stap 3 van 6

Hou ze warm in aluminiumfolie.

Stap 4 van 6

Meng de groene peper met het sinaasappelsap en breng aan de kook.

Stap 5 van 6

Voeg de abrikozen en versnipperde lente-uitjes toe en laat gedurende 10 minuten sudderen.

Stap 6 van 6

Giet de saus over de kalkoen en serveer met rijst.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Kalkoen met abrikozen Kalkoen met abrikozen
Recept
Appelsientje

Kalkoen met abrikozen

Appelsientje Sinaasappel

Dit recept werd gemaakt met Appelsientje Sinaasappel

Meer info over dit product Sluiten
4.0000 5
Hoofdgerecht
40 minuten | Vlees
4 personen

Ingredi├źnten

Bereiding

  • 200
    g abrikozen (gedroogd)
  • 3
    eetlepels groene peper
  • 600
    g kalkoenfilets (in blokjes)
  • 50
    g boter
  • 15
    cl Appelsientje Sinaasappel
  • 1
    bosjes lente-uitjes
  • peper
  • zout
  1. Verhit de abrikozen 15 minuten in kokend water.

  2. Bak de blokjes kalkoen in een pan en laat elke kant 8 minuten garen.

  3. Hou ze warm in aluminiumfolie.

  4. Meng de groene peper met het sinaasappelsap en breng aan de kook.

  5. Voeg de abrikozen en versnipperde lente-uitjes toe en laat gedurende 10 minuten sudderen.

  6. Giet de saus over de kalkoen en serveer met rijst.

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Gegrild varkenskroontje met bearnaise en lentesla

Hoofdgerecht | 45 minuten

Recept
Leef Lekker
Risotto met Asperges

Hoofdgerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Fusillisalade met curry

Hoofdgerecht | 25 minuten

Recept
Campina
Zeewolf met hoppescheuten en spinazie

Hoofdgerecht | 30 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).