We gebruiken technologieën, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners.

Meer info
Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

Dag
Maand
Jaar
of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Login
Sluiten
kookmodus
Kokos- & avocadoijs
Stap 1 van 11

Schil 2 avocado's en besprenkel ze met limoensap.

Stap 2 van 11

Pureer ze met een handblender.

Stap 3 van 11

Klop 8.5 dl slagroom op samen met 200 g kristalsuiker tot hij dik en luchtig is.

Stap 4 van 11

Lepel er 3 eetlepels gerapste kokosnoot onder.

Stap 5 van 11

Mix 3 eetlepels maïzena samen met 1 dl Nutroma en het merg van 1 vanillestokje, en de gepureerde avocado tot je een gladde mix krijgt. Voeg de 3 dl Nutroma toe.

Stap 6 van 11

Roer het mengsel voorzichtig om samen met de geklopte slagroom.

Stap 7 van 11

Doe het in een doos die geschikt is voor de vriezer.

Stap 8 van 11

Vries het een uur in.

Stap 9 van 11

Haal het uit de diepvriezer en klop opnieuw met de mixer.

Stap 10 van 11

Zet het terug in de diepvriezer en laat minstens 12 uur invriezen.

Stap 11 van 11

TIP: werk je ijs af met een mengeling van geraspte kokosnoot en limoenschil.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Kokos- & avocadoijs Kokos- & avocadoijs
Recept
Nutroma

Kokos- & avocadoijs

Nutroma Romig

Dit recept werd gemaakt met Nutroma Romig

Meer info over dit product Sluiten
4.5000 5
Nagerecht
10 minuten | Zoet
4 personen

Ingredi├źnten

Bereiding

 
Invriezen: 60 minuten + 12 uur
  1. Schil 2 avocado's en besprenkel ze met limoensap.

  2. Pureer ze met een handblender.

  3. Klop 8.5 dl slagroom op samen met 200 g kristalsuiker tot hij dik en luchtig is.

  4. Lepel er 3 eetlepels gerapste kokosnoot onder.

  5. Mix 3 eetlepels maïzena samen met 1 dl Nutroma en het merg van 1 vanillestokje, en de gepureerde avocado tot je een gladde mix krijgt. Voeg de 3 dl Nutroma toe.

  6. Roer het mengsel voorzichtig om samen met de geklopte slagroom.

  7. Doe het in een doos die geschikt is voor de vriezer.

  8. Vries het een uur in.

  9. Haal het uit de diepvriezer en klop opnieuw met de mixer.

  10. Zet het terug in de diepvriezer en laat minstens 12 uur invriezen.

  11. TIP: werk je ijs af met een mengeling van geraspte kokosnoot en limoenschil.

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Appel Muffins

Nagerecht | 10 minuten

Recept
Nutroma
Melkkoekjes

Nagerecht | 100 minuten

Recept
Nutroma
Kokos- & limoenijs

Nagerecht | 10 minuten

Recept
Leef Lekker
Moelleux van chocolade

Nagerecht | 20 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting