Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Login
Sluiten
kookmodus
Krokante toastjes met frisse spread en rundreepjes
Stap 1 van 4

Meng de zure room met de radijsjes, bieslook, dille en peterselie.

Stap 2 van 4

Besprenkel de fijne sneetjes stokbrood met wat olijfolie. Laat ze goudbruin kleuren in de oven op 200°C.

Stap 3 van 4

Snij de steak in reepjes. Bak in wat boter en blus met balsamicoazijn.

Stap 4 van 4

Dien op met een stukje stokbrood en de spread.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Krokante toastjes met frisse spread en rundreepjes Krokante toastjes met frisse spread en rundreepjes
Recept
Campina

Krokante toastjes met frisse spread en rundreepjes

Campina Zure Room (30% vet)

Dit recept werd gemaakt met Campina Zure Room (30% vet)

Meer info over dit product Sluiten
0 5
Voorgerecht
15 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    kogelbiefstuk (in reepjes)
  • 3
    eetlepels Campina Zure Room (30% vet)
  • 4
    radijzen (in schijfjes)
  • bieslook (gesnipperd)
  • dille (gesnipperd)
  • peterselie (gesnipperd)
  • olijfolie
  • balsamico azijn
  • stokbrood (in fijne sneetjes)
  1. Meng de zure room met de radijsjes, bieslook, dille en peterselie.

  2. Besprenkel de fijne sneetjes stokbrood met wat olijfolie. Laat ze goudbruin kleuren in de oven op 200°C.

  3. Snij de steak in reepjes. Bak in wat boter en blus met balsamicoazijn.

  4. Dien op met een stukje stokbrood en de spread.

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Cakejes met plattekaas, blauwe kaas en peer

Voorgerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Meesterlijke salade niçoise

Voorgerecht | 25 minuten

Recept
Campina
Zalmtartaar met citroenmayonaise

Voorgerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Parmezaankoekje met een zalfje van rode biet

Voorgerecht | 20 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting