Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

Dag
Maand
Jaar
of
Login
Wil je naast dit Nutroma-recept nog meer culinaire inspiratie?

Registreer je als lid van Leef Lekker en ontvang elke maand de lekkerste recepten rechtstreeks in je mailbox. Van een panna cotta tot een muntfrisse garnalensalade of poffertjes met ahornsiroop. We verrassen je elke keer opnieuw!

Al geregistreerd?

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Login
Sluiten
kookmodus
Labneh met rozenwater
Stap 1 van 7

Zet een zeef in een grote kom. Maak gebruik van de metalen haakjes aan de rand van de zeef zodat het de bodem van de kom niet raakt. Leg een kaasdoek in de zeef en giet hierin de magere verse kaas.

Stap 2 van 7

Besprenkel de kaas met een snufje zout en meng met een lepel.

Stap 3 van 7

Sluit de kaasdoek af met een elastiek en zorg ervoor dat het doek strak rondom de kaas zit.

Stap 4 van 7

Plaats de kom met de zeef in de koelkast en laat de kaas 8 uur uitlekken.

Stap 5 van 7

Haal de kom uit de koelkast en haal de labneh uit het kaasdoek. Serveer met een koffielepel rozenwater.

Stap 6 van 7

Tip: de opgevangen wei kun je perfect gebruiken als basis voor pancakes!

Stap 7 van 7 - Extra

Kaasdoek

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Labneh met rozenwater Labneh met rozenwater
Recept
Campina

Labneh met rozenwater

Campina Magere Verse Kaas

Dit recept werd gemaakt met Campina Magere Verse Kaas

Meer info over dit product Sluiten
0 5
Bijgerecht
10 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingredi├źnten

Bereiding

 
In de koelkast: minstens 8 uur
  1. Zet een zeef in een grote kom. Maak gebruik van de metalen haakjes aan de rand van de zeef zodat het de bodem van de kom niet raakt. Leg een kaasdoek in de zeef en giet hierin de magere verse kaas.

  2. Besprenkel de kaas met een snufje zout en meng met een lepel.

  3. Sluit de kaasdoek af met een elastiek en zorg ervoor dat het doek strak rondom de kaas zit.

  4. Plaats de kom met de zeef in de koelkast en laat de kaas 8 uur uitlekken.

  5. Haal de kom uit de koelkast en haal de labneh uit het kaasdoek. Serveer met een koffielepel rozenwater.

  6. Tip: de opgevangen wei kun je perfect gebruiken als basis voor pancakes!

Extra
  1. Kaasdoek

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Aardappelrösti’s

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Salad jar met geroerbakte tofu met honing en mosterd

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Sorbet van groene asperges, kaastaart en chocoladebiscuit

Nagerecht | 75 minuten

Recept
Leef Lekker
Parmezaankrullen met maanzaad en rozemarijn

Bijgerecht | 15 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).