Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Login
Sluiten
kookmodus
Maak de lekkerste cappuccino-muffins met dit geheime ingrediënt
Stap 1 van 10

Verwarm de oven voor op 180°C.

Stap 2 van 10

Neem een kom en doe er de bloem, suiker, bakpoeder, een mespunt zout, vanillesuiker, kaneel en de oploskoffie in.

Stap 3 van 10

Meng deze ingrediënten en zet even opzij.

Stap 4 van 10

Doe het geheime ingrediënt Nutroma Romig samen met de gesmolten boter en 2 eieren in een maatbeker.

Stap 5 van 10

Giet de Nutroma-mengeling bij het bloemmengsel en mix tot je een smeuïg deeg krijgt.

Stap 6 van 10

Neem een muffinvorm en vet de verschillende vormpjes in met de gesmolten boter.

Stap 7 van 10

Plaats de muffinvorm op de bakplaat en vul de vormpjes voor ⅔ met deeg.

Stap 8 van 10

Laat de muffins ongeveer 20 minuten bakken tot ze een goudbruin kleurtje hebben.

Stap 9 van 10

Neem uit de oven en laat afkoelen.

Stap 10 van 10 - Extra

Muffinvormpjes

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Maak de lekkerste cappuccino-muffins met dit geheime ingrediënt Maak de lekkerste cappuccino-muffins met dit geheime ingrediënt
Recept
Nutroma

Maak de lekkerste cappuccino-muffins met dit geheime ingrediënt

Nutroma Romig

Dit recept werd gemaakt met Nutroma Romig

Meer info over dit product Sluiten
0 5
Nagerecht
10 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 250
    g bloem
  • 100
    g boter (gesmolten)
  • 60
    g suiker
  • 15
    g vanillesuiker
  • 1
    theelepels kaneel
  • 2
    eetlepels koffie (oplosbaar)
  • 3
    eetlepels bakpoeder
  • 2
    dl Nutroma Romig
  • 2
    eieren
  • boter (gesmolten)
  • mespunt zout
In de oven: 20 minuten
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Neem een kom en doe er de bloem, suiker, bakpoeder, een mespunt zout, vanillesuiker, kaneel en de oploskoffie in.

  3. Meng deze ingrediënten en zet even opzij.

  4. Doe het geheime ingrediënt Nutroma Romig samen met de gesmolten boter en 2 eieren in een maatbeker.

  5. Giet de Nutroma-mengeling bij het bloemmengsel en mix tot je een smeuïg deeg krijgt.

  6. Neem een muffinvorm en vet de verschillende vormpjes in met de gesmolten boter.

  7. Plaats de muffinvorm op de bakplaat en vul de vormpjes voor ⅔ met deeg.

  8. Laat de muffins ongeveer 20 minuten bakken tot ze een goudbruin kleurtje hebben.

  9. Neem uit de oven en laat afkoelen.

Extra
  1. Muffinvormpjes

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Oesterzwamsorbet

Nagerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Twee nuances van vers fruit, warm en ijskoud

Nagerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Tiramisu

Nagerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Tarte tatin met speculaasijs

Nagerecht | 30 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.