Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Login
Sluiten
kookmodus
Megasandwich
Stap 1 van 9

Snij de ui in ringen en meng die met het citroensap en de olijfolie. Snij het lamshaasje in dunne plakjes en laat een paar uur marineren in het mengsel.

Stap 2 van 9

Meng ondertussen de zure room met de plattekaas en fijngesneden dille. Breng op smaak met peper, zout en eventueel een restje citroensap.

Stap 3 van 9

(Tip! Hou je van pikant? Voeg wat harissa toe.)

Stap 4 van 9

Verhit een pan met wat boter en bak hierin de gemarineerde plakjes lam krokant.

Stap 5 van 9

Gril ondertussen de paprika's kort in de oven.

Stap 6 van 9

Snij voorzichtig het brood open langs de bovenzijde maar laat het nog aan één zijde vasthangen.

Stap 7 van 9

Haal het broodkruim eruit.

Stap 8 van 9

Vul met een laagje lamsvlees, bestrijk nadien met het mengsel van zure room en plattekaas. Werk dit af met wat plakjes augurk. Nadien een laag sla met zongedroogde tomaten, afwerken met blokjes gegrilde paprika.

Stap 9 van 9

Plooi het brooddeksel weer dicht. Pak goed in in aluminiumfolie en laat afkoelen in de koelkast.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Megasandwich Megasandwich
Recept
Campina

Megasandwich

Campina Zure Room (30% vet)

Dit recept werd gemaakt met Campina Zure Room (30% vet)

Meer info over dit product Sluiten
4.0000 5
Ontbijt
60 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snij de ui in ringen en meng die met het citroensap en de olijfolie. Snij het lamshaasje in dunne plakjes en laat een paar uur marineren in het mengsel.

  2. Meng ondertussen de zure room met de plattekaas en fijngesneden dille. Breng op smaak met peper, zout en eventueel een restje citroensap.

  3. (Tip! Hou je van pikant? Voeg wat harissa toe.)

  4. Verhit een pan met wat boter en bak hierin de gemarineerde plakjes lam krokant.

  5. Gril ondertussen de paprika's kort in de oven.

  6. Snij voorzichtig het brood open langs de bovenzijde maar laat het nog aan één zijde vasthangen.

  7. Haal het broodkruim eruit.

  8. Vul met een laagje lamsvlees, bestrijk nadien met het mengsel van zure room en plattekaas. Werk dit af met wat plakjes augurk. Nadien een laag sla met zongedroogde tomaten, afwerken met blokjes gegrilde paprika.

  9. Plooi het brooddeksel weer dicht. Pak goed in in aluminiumfolie en laat afkoelen in de koelkast.

Geef dit recept een score
Recept
Cécémel
Cécémelpannenkoeken

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Leef Lekker
Avocadotoast

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Campina
Minibroodjes gevuld met romig roerei

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Cécémel
Warme, kruidige chocolademelk

Ontbijt | 10 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting