Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Login
Sluiten
kookmodus
Mueslireep
Stap 1 van 8

Verwarm de oven op 175°C

Stap 2 van 8

Laat de pindakaas, honing, kandijsiroop en karamellen in een kookpotje op laag vuur smelten.

Stap 3 van 8

Bekleed een grote rechthoekige schotel met vetvrij papier.

Stap 4 van 8

Neem het mengsel en leg een laag van ong. 1,5 cm dik op de bodem van de schotel.

Stap 5 van 8

Zet de schotel 20 à 25 minuten in de oven.

Stap 6 van 8

Laat het notenmengsel 10 minuten afkoelen.

Stap 7 van 8

Snij in repen wanneer de ‘notenkoek’ nog warm is.

Stap 8 van 8

Bewaar de afgekoelde repen in een goed afgesloten doosje.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Mueslireep Mueslireep
Recept
Leef Lekker

Mueslireep

4.0000 5
Ontbijt
30 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 80
    g karamelsnoepjes
  • 2
    eetlepels honing
  • 2
    eetlepels kandijsiroop
  • 80
    g pindakaas
  • 375
    g muesli
In de oven: 20 tot 25 minuten
  1. Verwarm de oven op 175°C

  2. Laat de pindakaas, honing, kandijsiroop en karamellen in een kookpotje op laag vuur smelten.

  3. Bekleed een grote rechthoekige schotel met vetvrij papier.

  4. Neem het mengsel en leg een laag van ong. 1,5 cm dik op de bodem van de schotel.

  5. Zet de schotel 20 à 25 minuten in de oven.

  6. Laat het notenmengsel 10 minuten afkoelen.

  7. Snij in repen wanneer de ‘notenkoek’ nog warm is.

  8. Bewaar de afgekoelde repen in een goed afgesloten doosje.

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Wentelteefjes met appel

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Campina
Bananenwafels met kaneel

Ontbijt | 60 minuten

Recept
Campina
Mangomousse met limoen

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Havermout-pannenkoeken

Ontbijt | 20 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting