Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

Dag
Maand
Jaar
of
Login
Wil je naast dit Nutroma-recept nog meer culinaire inspiratie?

Registreer je als lid van Leef Lekker en ontvang elke maand de lekkerste recepten rechtstreeks in je mailbox. Van een panna cotta tot een muntfrisse garnalensalade of poffertjes met ahornsiroop. We verrassen je elke keer opnieuw!

Al geregistreerd?

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Login
Sluiten
kookmodus
Ovenschotel van zomergroenten
Stap 1 van 5

Was de groenten en snijd ze in ronde plakjes.

Stap 2 van 5

Leg in een ovenschotel afwisselend de plakjes groenten. Besprenkel met de Provençaalse kruiden en de mozzarella.

Stap 3 van 5

Leg in het midden van de ovenschotel de fijngesnipperde look. Kruid met peper en zout en giet er een flinke scheut room en olijfolie over.

Stap 4 van 5

Zet een uurtje in een voorverwarmde oven op 180°. Let erop dat de tian niet uitdroogt en bedek met wat zilverpapier indien nodig.

Stap 5 van 5

Serveer met wat blaadjes basilicum.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Ovenschotel van zomergroenten Ovenschotel van zomergroenten
Recept
Campina

Ovenschotel van zomergroenten

Campina Volle room (33% vet)

Dit recept werd gemaakt met Campina Volle room (33% vet)

Meer info over dit product Sluiten
2.0000 5
Lunch
15 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 4
    tomaten
  • 1
    aubergines
  • 1
    courgettes
  • 2
    teentjes knoflook
  • 5
    eetlepels mozarella (in stukjes)
  • 1
    eetlepels Provençaalse kruiden
  • 250
    ml Campina Volle room (33% vet)
  • blaadjes basilicum
  • peper
  • zout
  • olijfolie
In de oven: 60 minuten
  1. Was de groenten en snijd ze in ronde plakjes.

  2. Leg in een ovenschotel afwisselend de plakjes groenten. Besprenkel met de Provençaalse kruiden en de mozzarella.

  3. Leg in het midden van de ovenschotel de fijngesnipperde look. Kruid met peper en zout en giet er een flinke scheut room en olijfolie over.

  4. Zet een uurtje in een voorverwarmde oven op 180°. Let erop dat de tian niet uitdroogt en bedek met wat zilverpapier indien nodig.

  5. Serveer met wat blaadjes basilicum.

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Broodjes met grijze garnaal en avocado

Lunch | 10 minuten

Recept
Joyvalle
Lasagne met zalm en spinazie

Lunch | 25 minuten

Recept
Campina
Broodje met gegrilde kip en zoete ui

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Lasagne van oesterzwammen

Lunch | 40 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).