Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

Dag
Maand
Jaar
of
Login
Wil je naast dit Nutroma-recept nog meer culinaire inspiratie?

Registreer je als lid van Leef Lekker en ontvang elke maand de lekkerste recepten rechtstreeks in je mailbox. Van een panna cotta tot een muntfrisse garnalensalade of poffertjes met ahornsiroop. We verrassen je elke keer opnieuw!

Al geregistreerd?

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Login
Sluiten
kookmodus
Panna cotta met frambozencoulis
Stap 1 van 10

Leg om te beginnen de gelatineblaadjes in een kom koud water en laat ze even weken.

Stap 2 van 10

Doe dan de slagroom in een kom.

Stap 3 van 10

Snij de vanillestokjes door in de lengte. Schraap de vanille eruit en roer het onder de slagroom.

Stap 4 van 10

Giet de slagroom en de kokosmelk in een kookpot en zet het op een zacht vuur.

Stap 5 van 10

Voeg de suiker toe en breng het geheel al roerend aan de kook.

Stap 6 van 10

Haal de pot van het vuur en voeg de uitgelekte gelatine toe.

Stap 7 van 10

Blijf roeren tot de gelatine volledig gesmolten is.

Stap 8 van 10

Verdeel de crème in enkele individuele schaaltjes en laat even afkoelen.

Stap 9 van 10

Zet ze daarna 2 tot 3 uur in de koelkast.

Stap 10 van 10

Giet er wat frambozencoulis overheen alvorens te serveren. Werk af met een muntblaadje en een amandelkoekje.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Panna cotta met frambozencoulis Panna cotta met frambozencoulis
Recept
Campina

Panna cotta met frambozencoulis

Campina Slagroom (40% vet)

Dit recept werd gemaakt met Campina Slagroom (40% vet)

Meer info over dit product Sluiten
0 5
Nagerecht
20 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 25
    cl Campina Slagroom (40% vet)
  • 20
    cl kokosmelk
  • 2
    vanillestok
  • 4
    blaadjes gelatine
  • 40
    g suiker
  • 20
    cl frambozencoulis
  • munt
  • amandelkoekjes
In de koelkast: 2 tot 3 uur
  1. Leg om te beginnen de gelatineblaadjes in een kom koud water en laat ze even weken.

  2. Doe dan de slagroom in een kom.

  3. Snij de vanillestokjes door in de lengte. Schraap de vanille eruit en roer het onder de slagroom.

  4. Giet de slagroom en de kokosmelk in een kookpot en zet het op een zacht vuur.

  5. Voeg de suiker toe en breng het geheel al roerend aan de kook.

  6. Haal de pot van het vuur en voeg de uitgelekte gelatine toe.

  7. Blijf roeren tot de gelatine volledig gesmolten is.

  8. Verdeel de crème in enkele individuele schaaltjes en laat even afkoelen.

  9. Zet ze daarna 2 tot 3 uur in de koelkast.

  10. Giet er wat frambozencoulis overheen alvorens te serveren. Werk af met een muntblaadje en een amandelkoekje.

Geef dit recept een score
Recept
Cécémel
Chocolade marmercake

Nagerecht | 60 minuten

Recept
Cécémel
Chocolade-ijs

Nagerecht | 10 minuten

Recept
Cécémel
Rijstpap met Cécémel en sinaasappel

Nagerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Banaanpancakes

Nagerecht | 30 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).