Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Login
Sluiten
kookmodus
Pannenkoeken met blauwe besjes
Stap 1 van 10

Klop het ei los met de helft van de suiker.

Stap 2 van 10

Smelt de boter en voeg er de andere helft van de suiker aan toe.

Stap 3 van 10

Voeg beide mengsels samen en giet er de melk en het water bij.

Stap 4 van 10

Zeef de bloem met de baksoda, het bakpoeder en een snuifje zout.

Stap 5 van 10

Maak een kuiltje en giet hierin het melkmengsel.

Stap 6 van 10

Meng alles goed tot je een zacht beslag krijgt. Dek af en zet even in de koelkast.

Stap 7 van 10

Meng de blauwe bessen onder het beslag.

Stap 8 van 10

Vet een pan in met wat boter en bak hierin kleine pannenkoekjes van het deeg.

Stap 9 van 10

(Tip! Een sauslepel is ideaal om de juiste hoeveelheid deeg te nemen.)

Stap 10 van 10

Werk je pannenkoekjes af met wat blauwe besjes, bloemsuiker en ahornsiroop.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Pannenkoeken met blauwe besjes Pannenkoeken met blauwe besjes
Recept
Campina

Pannenkoeken met blauwe besjes

Campina Halfvolle melk

Dit recept werd gemaakt met Campina Halfvolle melk

Meer info over dit product Sluiten
4.0000 5
Ontbijt
25 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    eieren
  • 50
    g kristalsuiker
  • 25
    g boter (ongezouten)
  • 3
    dl Campina Halfvolle melk
  • 1
    eetlepels water (koud)
  • 225
    g bloem
  • 0,5
    theelepels baksoda
  • 1
    theelepels bakpoeder
  • 250
    g blauwe bosbessen
  • bloemsuiker
  • ahornsiroop
  • blokken boter
  • snuifje zout
  1. Klop het ei los met de helft van de suiker.

  2. Smelt de boter en voeg er de andere helft van de suiker aan toe.

  3. Voeg beide mengsels samen en giet er de melk en het water bij.

  4. Zeef de bloem met de baksoda, het bakpoeder en een snuifje zout.

  5. Maak een kuiltje en giet hierin het melkmengsel.

  6. Meng alles goed tot je een zacht beslag krijgt. Dek af en zet even in de koelkast.

  7. Meng de blauwe bessen onder het beslag.

  8. Vet een pan in met wat boter en bak hierin kleine pannenkoekjes van het deeg.

  9. (Tip! Een sauslepel is ideaal om de juiste hoeveelheid deeg te nemen.)

  10. Werk je pannenkoekjes af met wat blauwe besjes, bloemsuiker en ahornsiroop.

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Smoothie met framboos en sinaasappelsap

Ontbijt | 5 minuten

Recept
Campina
Rijstpap

Ontbijt | 45 minuten

Recept
Campina
Bagel met plattekaas, garnalen, radijs en waterkersdressing

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Rijstpap met ananas

Ontbijt | 20 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting