Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

Dag
Maand
Jaar
of
Login
Wil je naast dit Nutroma-recept nog meer culinaire inspiratie?

Registreer je als lid van Leef Lekker en ontvang elke maand de lekkerste recepten rechtstreeks in je mailbox. Van een panna cotta tot een muntfrisse garnalensalade of poffertjes met ahornsiroop. We verrassen je elke keer opnieuw!

Al geregistreerd?

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Login
Sluiten
kookmodus
Parmezaankrullen met maanzaad en rozemarijn
Stap 1 van 9

Gril de komijnzaadjes zonder vetstof in een warme pan. Meng de bloem, de geraspte kaas, de rozemarijn en de maanzaadjes onder elkaar.

Stap 2 van 9

Maak er kleine balletjes van, van ong. 2 cm diameter.

Stap 3 van 9

Verwarm een pan op een middelhoog vuur.

Stap 4 van 9

Leg de balletjes, zonder vetstof, in de hete pan, ver genoeg van elkaar verwijderd.

Stap 5 van 9

Druk ze plat tot schijfjes van 5 à 7 cm doorsnede.

Stap 6 van 9

Als de parmezaan is gesmolten, draai het schijfje dan om met een schuimspaan.

Stap 7 van 9

Laat 30 seconden verder roosteren.

Stap 8 van 9

Neem de halfzachte schijfjes uit de pan.

Stap 9 van 9

Leg ze op een met bakpapier beklede deegrol of fles, zodat de parmezaankoekjes krom worden tijdens het afkoelen.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Parmezaankrullen met maanzaad en rozemarijn Parmezaankrullen met maanzaad en rozemarijn
Recept
Leef Lekker

Parmezaankrullen met maanzaad en rozemarijn

0 5
Bijgerecht
15 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingredi├źnten

Bereiding

  • 25
    g bloem
  • 100
    g parmezaan (geraspt)
  • 3
    takjes rozemarijn
  • 25
    g maanzaad
  1. Gril de komijnzaadjes zonder vetstof in een warme pan. Meng de bloem, de geraspte kaas, de rozemarijn en de maanzaadjes onder elkaar.

  2. Maak er kleine balletjes van, van ong. 2 cm diameter.

  3. Verwarm een pan op een middelhoog vuur.

  4. Leg de balletjes, zonder vetstof, in de hete pan, ver genoeg van elkaar verwijderd.

  5. Druk ze plat tot schijfjes van 5 à 7 cm doorsnede.

  6. Als de parmezaan is gesmolten, draai het schijfje dan om met een schuimspaan.

  7. Laat 30 seconden verder roosteren.

  8. Neem de halfzachte schijfjes uit de pan.

  9. Leg ze op een met bakpapier beklede deegrol of fles, zodat de parmezaankoekjes krom worden tijdens het afkoelen.

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Verse Tsatsiki

Bijgerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Radijssoepje

Bijgerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Labneh met rozenwater

Bijgerecht | 10 minuten

Recept
Campina
Salade van koolrabi

Bijgerecht | 20 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).