We gebruiken technologieën, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners.

Meer info
Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Login
Sluiten
kookmodus
Plattekaaswafels met slagroom en kersen
Stap 1 van 4

Verwarm het wafelijzer.

Stap 2 van 4

Mix de eierdooiers met de bloem, het bakpoeder, de plattekaas, de melk, het zout, de citroenzeste en suiker. Meng tot je een glad beslag krijgt.

Stap 3 van 4

Klop de eiwitten stijf en schep ze voorzichtig door het beslag.

Stap 4 van 4

Vet het wafelijzer in met wat boter en schep een pollepel van het beslag op het ijzer. Bak tot de wafels goudbruin kleuren. Werk de wafels af met wat opgeklopte slagroom en kersen.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Plattekaaswafels met slagroom en kersen Plattekaaswafels met slagroom en kersen
Recept
Campina

Plattekaaswafels met slagroom en kersen

Campina Slagroom (40% vet)

Dit recept werd gemaakt met Campina Slagroom (40% vet)

Meer info over dit product Sluiten
4.6667 5
Ontbijt
30 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
Tussen 15 en 30min.
  1. Verwarm het wafelijzer.

  2. Mix de eierdooiers met de bloem, het bakpoeder, de plattekaas, de melk, het zout, de citroenzeste en suiker. Meng tot je een glad beslag krijgt.

  3. Klop de eiwitten stijf en schep ze voorzichtig door het beslag.

  4. Vet het wafelijzer in met wat boter en schep een pollepel van het beslag op het ijzer. Bak tot de wafels goudbruin kleuren. Werk de wafels af met wat opgeklopte slagroom en kersen.

Geef dit recept een score
Recept
Nutroma
Chocoladefrappuccino

Ontbijt | 10 minuten

Recept
Leef Lekker
Mueslireep

Ontbijt | 30 minuten

Recept
Campina
Brusselse wafels met zelfgemaakte granola, meloen en slagroom

Ontbijt | 60 minuten

Recept
Campina
Beestige toasts met avocado-plattekaas spread

Ontbijt | 5 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting