We gebruiken technologieën, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners.

Meer info
Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

Dag
Maand
Jaar
of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Login
Sluiten
kookmodus
Plattekaaswafels met slagroom en kersen
Stap 1 van 4

Verwarm het wafelijzer.

Stap 2 van 4

Mix de eierdooiers met de bloem, het bakpoeder, de plattekaas, de melk, het zout, de citroenzeste en suiker. Meng tot je een glad beslag krijgt.

Stap 3 van 4

Klop de eiwitten stijf en schep ze voorzichtig door het beslag.

Stap 4 van 4

Vet het wafelijzer in met wat boter en schep een pollepel van het beslag op het ijzer. Bak tot de wafels goudbruin kleuren. Werk de wafels af met wat opgeklopte slagroom en kersen.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Plattekaaswafels met slagroom en kersen Plattekaaswafels met slagroom en kersen
Recept
Campina

Plattekaaswafels met slagroom en kersen

Campina Slagroom (40% vet)

Dit recept werd gemaakt met Campina Slagroom (40% vet)

Meer info over dit product Sluiten
4.6667 5
Ontbijt
30 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingredi├źnten

Bereiding

 
Tussen 15 en 30min.
  1. Verwarm het wafelijzer.

  2. Mix de eierdooiers met de bloem, het bakpoeder, de plattekaas, de melk, het zout, de citroenzeste en suiker. Meng tot je een glad beslag krijgt.

  3. Klop de eiwitten stijf en schep ze voorzichtig door het beslag.

  4. Vet het wafelijzer in met wat boter en schep een pollepel van het beslag op het ijzer. Bak tot de wafels goudbruin kleuren. Werk de wafels af met wat opgeklopte slagroom en kersen.

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Appel- & ananasflensjes

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Roerei met truffelaroma

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Hartige pannenkoeken met zalm en spinazie

Ontbijt | 30 minuten

Recept
Campina
Homemade granola

Ontbijt | 10 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting