Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

Dag
Maand
Jaar
of
Login
Wil je naast dit Nutroma-recept nog meer culinaire inspiratie?

Registreer je als lid van Leef Lekker en ontvang elke maand de lekkerste recepten rechtstreeks in je mailbox. Van een panna cotta tot een muntfrisse garnalensalade of poffertjes met ahornsiroop. We verrassen je elke keer opnieuw!

Al geregistreerd?

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Login
Sluiten
kookmodus
Quiche met spinazie en feta
Stap 1 van 11

Verwarm de oven voor op 220 °C.

Stap 2 van 11

Bekleed een ronde taartvorm met bakpapier en leg er het bladerdeeg op.

Stap 3 van 11

Druk het deeg aan en prik op de bodem gaatjes met een vork.

Stap 4 van 11

Haal het uit de oven en zet even opzij.

Stap 5 van 11

Neem een kom en meng er de eieren en de room in.

Stap 6 van 11

Kruid af met peper en zout.

Stap 7 van 11

Neem een tweede kom en meng de helft van het eiermengsel met de spinazie en fetablokjes.

Stap 8 van 11

Giet dit mengsel in de taartvorm.

Stap 9 van 11

Giet ook de rest van het eiermengsel over het deeg uit.

Stap 10 van 11

Zet in de oven en laat 40 minuten bakken.

Stap 11 van 11

Serveer warm. Smakelijk!

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Quiche met spinazie en feta Quiche met spinazie en feta
Recept
Campina

Quiche met spinazie en feta

Campina Volle room (33% vet)

Dit recept werd gemaakt met Campina Volle room (33% vet)

Meer info over dit product Sluiten
0 5
Hoofdgerecht
10 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingredi├źnten

Bereiding

 
In de oven: 40 minuten
  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.

  2. Bekleed een ronde taartvorm met bakpapier en leg er het bladerdeeg op.

  3. Druk het deeg aan en prik op de bodem gaatjes met een vork.

  4. Haal het uit de oven en zet even opzij.

  5. Neem een kom en meng er de eieren en de room in.

  6. Kruid af met peper en zout.

  7. Neem een tweede kom en meng de helft van het eiermengsel met de spinazie en fetablokjes.

  8. Giet dit mengsel in de taartvorm.

  9. Giet ook de rest van het eiermengsel over het deeg uit.

  10. Zet in de oven en laat 40 minuten bakken.

  11. Serveer warm. Smakelijk!

Geef dit recept een score
Recept
Appelsientje
Kalkoen met abrikozen

Hoofdgerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Pasta Carbonara

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Gevulde aardappel met garnalen

Hoofdgerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Royale lasagna

Hoofdgerecht | 30 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).