Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

Dag
Maand
Jaar
of
Login
Wil je naast dit Nutroma-recept nog meer culinaire inspiratie?

Registreer je als lid van Leef Lekker en ontvang elke maand de lekkerste recepten rechtstreeks in je mailbox. Van een panna cotta tot een muntfrisse garnalensalade of poffertjes met ahornsiroop. We verrassen je elke keer opnieuw!

Al geregistreerd?

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Sluiten
kookmodus
Rabarbertaart
Stap 1 van 5

Verwarm de oven op 180°C. Schik het vel bladerdeeg in een ingevette bakvorm (snij overtollige randjes af) en prik met een vork.

Stap 2 van 5

Schil de rabarberstengels, en snij in stukjes van ca. 1,5 cm. Als je een zoetekauw bent, kan je de rabarberstukjes in suiker wentelen.

Stap 3 van 5

Voor het beslag: meng de gezeefde bloem samen met de amandelpoeder, eieren, suiker, Campina Volle Room en vanille tot een homogene massa.

Stap 4 van 5

Bedek de bodem van de taart met de rabarberstukjes. Overgiet met het beslag. Zet in de oven en laat ongeveer 30 minuten bakken.

Stap 5 van 5

Smakelijk! ;-)

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Rabarbertaart Rabarbertaart
Recept
Campina

Rabarbertaart

Campina Volle room (33% vet)

Dit recept werd gemaakt met Campina Volle room (33% vet)

Meer info over dit product Sluiten
4.5000 5
Vieruurtje
30 minuten | Zoet
4 personen

Ingredi├źnten

Bereiding

  • 1
    vellen bladerdeeg
  • 3
    stengels rabarber
  • 125
    g zelfrijzende bloem
  • 75
    g amandelpoeder
  • 3
    eieren
  • 125
    g suiker
  • 250
    ml Campina Volle room (33% vet)
  • 1
    vanillestok
  1. Verwarm de oven op 180°C. Schik het vel bladerdeeg in een ingevette bakvorm (snij overtollige randjes af) en prik met een vork.

  2. Schil de rabarberstengels, en snij in stukjes van ca. 1,5 cm. Als je een zoetekauw bent, kan je de rabarberstukjes in suiker wentelen.

  3. Voor het beslag: meng de gezeefde bloem samen met de amandelpoeder, eieren, suiker, Campina Volle Room en vanille tot een homogene massa.

  4. Bedek de bodem van de taart met de rabarberstukjes. Overgiet met het beslag. Zet in de oven en laat ongeveer 30 minuten bakken.

  5. Smakelijk! ;-)

Geef dit recept een score
Recept
Nutroma
Koffie-chocoladetruffels

Vieruurtje | 60 minuten

Recept
Campina
Grissini met plattekaasdip

Vieruurtje | 30 minuten

Recept
Campina
Aardbeienmilkshake

Vieruurtje | 20 minuten

Recept
Nutroma
Chai Speculatte

Vieruurtje | 10 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).