We gebruiken technologieën, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners.

Meer info
Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

Dag
Maand
Jaar
of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Login
Sluiten
kookmodus
Rode verse vruchten met munt gortepap, meringue en ahornsiroop
Stap 1 van 6

Zet op een matig vuur de versneden rabarber, aardbeien en frambozen op.

Stap 2 van 6

Voeg er 2 eetlepels rietsuiker aan toe, laat al roerend compoteren gedurende 20 minuten.

Stap 3 van 6

Vermeng de Campina Gortepap met de Campina Plattekaas, kristalsuiker en kokosmelk.

Stap 4 van 6

Vul 1/3 van een glas (gobelet) met de gortepap, doe nu een laagje versneden rode vruchten met een beetje afgekoelde compot en versnipperde munt erop.

Stap 5 van 6

Herhaal deze handeling.

Stap 6 van 6

Eindig bovenaan met kokosrasp, de meringue, versneden rode vruchten en een beetje ahornsiroop.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Rode verse vruchten met munt gortepap, meringue en ahornsiroop Rode verse vruchten met munt gortepap, meringue en ahornsiroop
Recept
Campina

Rode verse vruchten met munt gortepap, meringue en ahornsiroop

Campina Volle Plattekaas

Dit recept werd gemaakt met Campina Volle Plattekaas

Meer info over dit product Sluiten
4.0000 5
Nagerecht
20 minuten | Zoet
2 personen

Ingredi├źnten

Bereiding

  • 1
    pakjes frambozen
  • 1
    pakjes jeneverbesjes
  • aardbeien
  • blaadjes munt
  • 1
    eetlepels ahornsiroop
  • 0,5
    eetlepels suiker
  • 2
    eetlepels kokosmelk
  • 1
    eetlepels kokosnoot (geraspt)
  • 2
    eetlepels rietsuiker
  • handjes frambozen (diepvries)
  • 1
    eetlepels crumble van meringue
  • 1
    eetlepels Campina Volle Plattekaas
  • 1
    stengels rabarber
  1. Zet op een matig vuur de versneden rabarber, aardbeien en frambozen op.

  2. Voeg er 2 eetlepels rietsuiker aan toe, laat al roerend compoteren gedurende 20 minuten.

  3. Vermeng de Campina Gortepap met de Campina Plattekaas, kristalsuiker en kokosmelk.

  4. Vul 1/3 van een glas (gobelet) met de gortepap, doe nu een laagje versneden rode vruchten met een beetje afgekoelde compot en versnipperde munt erop.

  5. Herhaal deze handeling.

  6. Eindig bovenaan met kokosrasp, de meringue, versneden rode vruchten en een beetje ahornsiroop.

Geef dit recept een score
Recept
Nutroma
Kokos- & avocadoijs

Nagerecht | 10 minuten

Recept
Leef Lekker
Chocolade-gemberkoekjes

Nagerecht | 10 minuten

Recept
Campina
Witte chocoladetaart met roomkaas

Nagerecht | 20 minuten

Recept
Cécémel
Bavarois met Cécémel

Nagerecht | 20 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting