Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Login
Sluiten
kookmodus
Roerei met truffelaroma
Stap 1 van 10

Was de eieren. Prik met een naald een klein gaatje in de onderkant van het ei.

Stap 2 van 10

Doe dit dan ook aan de bovenkant en maak het gat voorzichtig groter. Ongeveer zo groot als wanneer je het topje van een zachtgekookt ei afsnijdt.

Stap 3 van 10

Blaas dan door het kleine gaatje en vang de eieren op in een kom.

Stap 4 van 10

Was de eierschalen uit en droog ze 2 minuten in een oven op 100°C.

Stap 5 van 10

Klop de eieren los, samen met de room en truffelolie. Kruid af met peper en zout.

Stap 6 van 10

Smelt dan de boter in een grote pan op een zacht vuurtje.

Stap 7 van 10

Voeg de eieren toe en bak ze terwijl je ze roert met een houten lepel.

Stap 8 van 10

Haal ze van het vuur net voor ze gaar zijn, omdat de eieren nog lichtjes zullen verder garen.

Stap 9 van 10

Vul de eierschalen met het roerei.

Stap 10 van 10

Bestrooi ze met de peterselie en serveer met reepjes licht geroosterd brood.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Roerei met truffelaroma Roerei met truffelaroma
Recept
Campina

Roerei met truffelaroma

Campina Lichte Room (20% vet)

Dit recept werd gemaakt met Campina Lichte Room (20% vet)

Meer info over dit product Sluiten
3.5000 5
Ontbijt
20 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was de eieren. Prik met een naald een klein gaatje in de onderkant van het ei.

  2. Doe dit dan ook aan de bovenkant en maak het gat voorzichtig groter. Ongeveer zo groot als wanneer je het topje van een zachtgekookt ei afsnijdt.

  3. Blaas dan door het kleine gaatje en vang de eieren op in een kom.

  4. Was de eierschalen uit en droog ze 2 minuten in een oven op 100°C.

  5. Klop de eieren los, samen met de room en truffelolie. Kruid af met peper en zout.

  6. Smelt dan de boter in een grote pan op een zacht vuurtje.

  7. Voeg de eieren toe en bak ze terwijl je ze roert met een houten lepel.

  8. Haal ze van het vuur net voor ze gaar zijn, omdat de eieren nog lichtjes zullen verder garen.

  9. Vul de eierschalen met het roerei.

  10. Bestrooi ze met de peterselie en serveer met reepjes licht geroosterd brood.

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Bananenbrood-muffins

Ontbijt | 40 minuten

Recept
Campina
Wafels met zoete aardappel, zure room en cheddar

Ontbijt | 60 minuten

Recept
Nutroma
Vruchtensmoothie

Ontbijt | 10 minuten

Recept
Leef Lekker
Mueslireep

Ontbijt | 30 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting