Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Login
Sluiten
kookmodus
Romig aardappelstoofpotje met kip en broccoli
Stap 1 van 5

Kruid de kipfilet met peper en zout. Bak kort in een beetje boter.

Stap 2 van 5

Snij de ui in ringen en de broccoli in roosjes. Strijk de bodem en de randen van een ovenschotel in met olijfolie en een geperst teentje look.

Stap 3 van 5

Snij de aardappelen in schijfjes en beleg daarmee de bodem van de ovenschaal.

Stap 4 van 5

Leg daarboven de uiringen, de gebakken kipblokjes, de broccoliroosjes en de blokjes mozzarella.

Stap 5 van 5

Overgiet met room en bedek met gratinkaas. Bak 20 minuten in een oven van 180°C.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Romig aardappelstoofpotje met kip en broccoli Romig aardappelstoofpotje met kip en broccoli
Recept
Campina

Romig aardappelstoofpotje met kip en broccoli

Campina Room specialiteit (4% vet)

Dit recept werd gemaakt met Campina Room specialiteit (4% vet)

Meer info over dit product Sluiten
4.0000 5
Hoofdgerecht
15 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 4
    kleine kippenfilets (in stukjes gesneden)
  • 0,5
    broccoli (in kleine roosjes)
  • 500
    g krielaardappelen
  • 1
    uien
  • 1
    teentjes look
  • 25
    cl Campina Room specialiteit (4% vet)
  • 200
    g mozarella (in blokjes gesneden)
  • 30
    g gruyère
  • olijfolie
  • peper
In de oven: 20 minuten
  1. Kruid de kipfilet met peper en zout. Bak kort in een beetje boter.

  2. Snij de ui in ringen en de broccoli in roosjes. Strijk de bodem en de randen van een ovenschotel in met olijfolie en een geperst teentje look.

  3. Snij de aardappelen in schijfjes en beleg daarmee de bodem van de ovenschaal.

  4. Leg daarboven de uiringen, de gebakken kipblokjes, de broccoliroosjes en de blokjes mozzarella.

  5. Overgiet met room en bedek met gratinkaas. Bak 20 minuten in een oven van 180°C.

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Gnocchi met gorgonzola en noten

Hoofdgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Speltpasta puttanesca

Hoofdgerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Penne rigate met tonijn, champignons en Zure Room

Hoofdgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Tournedos van konijn met romige mosterdsaus

Hoofdgerecht | 20 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting