Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Login
Sluiten
kookmodus
Rundstaco’s
Stap 1 van 10

Verhit in een pan de olie en de ui. Laat zachtjes bakken tot de uien glazig worden.

Stap 2 van 10

Voeg het vlees toe en blijf enkele minuten roeren.

Stap 3 van 10

Draai het vuur lager en laat nog 10 minuten sudderen.

Stap 4 van 10

Snijd de groene pepers in fijne reepjes en voeg bij het vlees.

Stap 5 van 10

Voeg daarnaast ook de tomaten toe. Kruid het geheel met peper en zout.

Stap 6 van 10

Laat nog een dikke 5 minuten doorkoken tot wanneer al het vocht is verdampt.

Stap 7 van 10

Voeg de room en de bonen toe.

Stap 8 van 10

Laat nog 5 minuten pruttelen en draai daarna het vuur uit.

Stap 9 van 10

Verwarm de wraps in een pan met zware bodem. Draai ze regelmatig om zodat ze niet aanbranden. Leg ze op een bord en hou ze warm met een handdoek.

Stap 10 van 10

Dien de wraps op samen met alle toppings. Werk af met de fijngesnipperde sla.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Rundstaco’s Rundstaco’s
Recept
Campina

Rundstaco’s

Campina Volle room (33% vet)

Dit recept werd gemaakt met Campina Volle room (33% vet)

Meer info over dit product Sluiten
0 5
Lunch
40 minuten | Vlees
6 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    eetlepels olijfolie
  • 450
    g rundsgehakt
  • 100
    ml Campina Volle room (33% vet)
  • 1
    uien (fijngesnipperd)
  • 2
    groene peper (fijngesneden en klein)
  • 2
    tomaten (in blokjes gesneden)
  • 1
    romeinse sla
  • 0,5
    rode paprika
  • 1
    blikjes bonen
  • 12
    wraps
  • snuifje zout
  • snuifje peper
  • 1
    eetlepels boter
  1. Verhit in een pan de olie en de ui. Laat zachtjes bakken tot de uien glazig worden.

  2. Voeg het vlees toe en blijf enkele minuten roeren.

  3. Draai het vuur lager en laat nog 10 minuten sudderen.

  4. Snijd de groene pepers in fijne reepjes en voeg bij het vlees.

  5. Voeg daarnaast ook de tomaten toe. Kruid het geheel met peper en zout.

  6. Laat nog een dikke 5 minuten doorkoken tot wanneer al het vocht is verdampt.

  7. Voeg de room en de bonen toe.

  8. Laat nog 5 minuten pruttelen en draai daarna het vuur uit.

  9. Verwarm de wraps in een pan met zware bodem. Draai ze regelmatig om zodat ze niet aanbranden. Leg ze op een bord en hou ze warm met een handdoek.

  10. Dien de wraps op samen met alle toppings. Werk af met de fijngesnipperde sla.

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Penne met room en gerookte zalm

Lunch | 30 minuten

Recept
Campina
Lenteloempia’s

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
BBQ-vongole met gremolata en roomdip

Lunch | 40 minuten

Recept
Campina
Romige champignonsoep

Lunch | 25 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting