Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Login
Sluiten
kookmodus
Salade van koolrabi
Stap 1 van 6

Schil de koolrabi's en rasp ze met een grove rasp.

Stap 2 van 6

Meng de azijn, Campina verse kaas en mosterd en breng op smaak met peper en zout.

Stap 3 van 6

Voeg de koolrabi toe. Dek af met vershoudfolie en zet minimaal 30 min. in de koelkast.

Stap 4 van 6

Snijd de komkommer met een scherp mes in zeer dunne plakjes, of gebruik een kaasschaaf of keukenmachine.

Stap 5 van 6

Voeg toe aan de koolrabi en breng eventueel op smaak met peper en zout.

Stap 6 van 6

Schep op een schaal, verdeel de waterkers erover en besprenkel met de olijfolie. Serveer direct. Smakelijk! ;-)

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Salade van koolrabi Salade van koolrabi
Recept
Campina

Salade van koolrabi

Campina Magere Verse Kaas

Dit recept werd gemaakt met Campina Magere Verse Kaas

Meer info over dit product Sluiten
5.0000 5
Bijgerecht
20 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingredi├źnten

Bereiding

  1. Schil de koolrabi's en rasp ze met een grove rasp.

  2. Meng de azijn, Campina verse kaas en mosterd en breng op smaak met peper en zout.

  3. Voeg de koolrabi toe. Dek af met vershoudfolie en zet minimaal 30 min. in de koelkast.

  4. Snijd de komkommer met een scherp mes in zeer dunne plakjes, of gebruik een kaasschaaf of keukenmachine.

  5. Voeg toe aan de koolrabi en breng eventueel op smaak met peper en zout.

  6. Schep op een schaal, verdeel de waterkers erover en besprenkel met de olijfolie. Serveer direct. Smakelijk! ;-)

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Radijssoepje

Bijgerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Labneh met rozenwater

Bijgerecht | 10 minuten

Recept
Campina
Verse Tsatsiki

Bijgerecht | 15 minuten

Recept
Leef Lekker
Parmezaankrullen met maanzaad en rozemarijn

Bijgerecht | 15 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.