We gebruiken technologieën, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners.

Meer info
Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

Dag
Maand
Jaar
of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Login
Sluiten
kookmodus
Semifreddo van koffie
Stap 1 van 12

Neem een pan en doe er de suiker in.

Stap 2 van 12

Doe er het water bij en breng langzaam aan de kook.

Stap 3 van 12

Is de suiker opgelost in het water? Draai het vuur dan uit.

Stap 4 van 12

Klop in een kom de 3 eiwitten stijf met een mixer.

Stap 5 van 12

Voeg aan de eiwitten de warme suikersiroop toe. Laat afkoelen.

Stap 6 van 12

Zet ondertussen een sterk potje koffie en doe er de Nutroma Romig bij. Laat afkoelen.

Stap 7 van 12

Klop de Campina Slagroom (40% vet) op en meng voorzichtig onder de eiwitten.

Stap 8 van 12

Voeg bij dit mengsel de romige koffie.

Stap 9 van 12

Neem een cakevorm en doe er huishoudfolie in.

Stap 10 van 12

Giet het mengsel in de cakevorm en zet 1 uur in de diepvriezer.

Stap 11 van 12

Serveer de semifreddo in ijscoupes of snijd het vlak voor het serveren in dunne plakjes.

Stap 12 van 12

Versier ze met stukjes chocolade, sinaasappelreepjes en opgeklopte Campina Slagroom (40% vet).

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Semifreddo van koffie Semifreddo van koffie
Recept
Nutroma

Semifreddo van koffie

Campina Slagroom (40% vet)

Dit recept werd gemaakt met Campina Slagroom (40% vet)

Meer info over dit product Sluiten
4.0000 5
Nagerecht
10 minuten | Drankje
8 personen

Ingredi├źnten

Bereiding

 

Afwerking

  • 1
    handjes chocolade mokkabonen
In de diepvriezer: 60 minuten
  1. Neem een pan en doe er de suiker in.

  2. Doe er het water bij en breng langzaam aan de kook.

  3. Is de suiker opgelost in het water? Draai het vuur dan uit.

  4. Klop in een kom de 3 eiwitten stijf met een mixer.

  5. Voeg aan de eiwitten de warme suikersiroop toe. Laat afkoelen.

  6. Zet ondertussen een sterk potje koffie en doe er de Nutroma Romig bij. Laat afkoelen.

  7. Klop de Campina Slagroom (40% vet) op en meng voorzichtig onder de eiwitten.

  8. Voeg bij dit mengsel de romige koffie.

  9. Neem een cakevorm en doe er huishoudfolie in.

  10. Giet het mengsel in de cakevorm en zet 1 uur in de diepvriezer.

  11. Serveer de semifreddo in ijscoupes of snijd het vlak voor het serveren in dunne plakjes.

  12. Versier ze met stukjes chocolade, sinaasappelreepjes en opgeklopte Campina Slagroom (40% vet).

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Panna cotta met gekarameliseerde sinaasappel

Nagerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Vanillerisotto met gegrilde pruimen

Nagerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Appeltaart

Nagerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Scones met witte chocolade en frambozenconfituur

Nagerecht | 30 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting