We gebruiken technologieën, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners.

Meer info
Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

Dag
Maand
Jaar
of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Login
Sluiten
kookmodus
Slagroomsoezen
Stap 1 van 8

Verwarm de oven op 170°C. Meng de melk met het water en breng samen met de boter, suiker en het zout aan de kook.

Stap 2 van 8

Roer de bloem erdoor wanneer het mengsel kookt.

Stap 3 van 8

Doe de eieren er beetje bij beetje bij en roer tot een glad beslag.

Stap 4 van 8

Doe het beslag in een spuitzak.

Stap 5 van 8

Bestrijk een bakplaat met een beetje gesmolten boter en strooi er een beetje bloem over uit. Spuit de soesjes erop en bestrijk met een beetje eigeel voor een goudbruin korstje.

Stap 6 van 8

Bak 15 minuten in de oven.

Stap 7 van 8

Klop de slagroom luchtig, samen met de suiker en het vanillemerg.

Stap 8 van 8

Doe in een spuitzak en leg in de koelkast.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Slagroomsoezen Slagroomsoezen
Recept
Campina

Slagroomsoezen

Campina Volle melk

Dit recept werd gemaakt met Campina Volle melk

Meer info over dit product Sluiten
0 5
Nagerecht
20 minuten | Zoet
4 personen

Ingredi├źnten

Bereiding

 
In de oven: 15 minuten
  1. Verwarm de oven op 170°C. Meng de melk met het water en breng samen met de boter, suiker en het zout aan de kook.

  2. Roer de bloem erdoor wanneer het mengsel kookt.

  3. Doe de eieren er beetje bij beetje bij en roer tot een glad beslag.

  4. Doe het beslag in een spuitzak.

  5. Bestrijk een bakplaat met een beetje gesmolten boter en strooi er een beetje bloem over uit. Spuit de soesjes erop en bestrijk met een beetje eigeel voor een goudbruin korstje.

  6. Bak 15 minuten in de oven.

  7. Klop de slagroom luchtig, samen met de suiker en het vanillemerg.

  8. Doe in een spuitzak en leg in de koelkast.

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Warme én koude soep van aardbeien

Nagerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Vanilleflan met karamel

Nagerecht | 10 minuten

Recept
Cécémel
Sabayon

Nagerecht | 20 minuten

Recept
Nutroma
Mangosorbet

Nagerecht | 60 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting