Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.

of
Login
Login
Sluiten
kookmodus
Slagroomsoezen
Stap 1 van 8

Verwarm de oven op 170°C. Meng de melk met het water en breng samen met de boter, suiker en het zout aan de kook.

Stap 2 van 8

Roer de bloem erdoor wanneer het mengsel kookt.

Stap 3 van 8

Doe de eieren er beetje bij beetje bij en roer tot een glad beslag.

Stap 4 van 8

Doe het beslag in een spuitzak.

Stap 5 van 8

Bestrijk een bakplaat met een beetje gesmolten boter en strooi er een beetje bloem over uit. Spuit de soesjes erop en bestrijk met een beetje eigeel voor een goudbruin korstje.

Stap 6 van 8

Bak 15 minuten in de oven.

Stap 7 van 8

Klop de slagroom luchtig, samen met de suiker en het vanillemerg.

Stap 8 van 8

Doe in een spuitzak en leg in de koelkast.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Slagroomsoezen Slagroomsoezen
Recept
Campina

Slagroomsoezen

Campina Slagroom (40% vet)

Dit recept werd gemaakt met Campina Slagroom (40% vet)

Meer info over dit product Sluiten
0 5
Nagerecht
20 minuten | Zoet
4 personen

Ingredi├źnten

Bereiding

 
In de oven: 15 minuten
  1. Verwarm de oven op 170°C. Meng de melk met het water en breng samen met de boter, suiker en het zout aan de kook.

  2. Roer de bloem erdoor wanneer het mengsel kookt.

  3. Doe de eieren er beetje bij beetje bij en roer tot een glad beslag.

  4. Doe het beslag in een spuitzak.

  5. Bestrijk een bakplaat met een beetje gesmolten boter en strooi er een beetje bloem over uit. Spuit de soesjes erop en bestrijk met een beetje eigeel voor een goudbruin korstje.

  6. Bak 15 minuten in de oven.

  7. Klop de slagroom luchtig, samen met de suiker en het vanillemerg.

  8. Doe in een spuitzak en leg in de koelkast.

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Profiteroles

Nagerecht | 15 minuten

Recept
Cécémel
Cécémel panna cotta met passievruchten

Nagerecht | 10 minuten

Recept
Cécémel
Cécémelpannenkoeken

Nagerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Blauwebessencakejes met vanilleroom

Nagerecht | 20 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Het wachtwoord moet bestaan uit minstens 6 karakters, waarvan een hoofdletter, kleine letter en 1 cijfer.