We gebruiken technologieën, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners.

Meer info
Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

Dag
Maand
Jaar
of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Login
Sluiten
kookmodus
Tiramisu met sinaasappel
Stap 1 van 9

Schil de sinaasappels en snijd ze in schijfjes.

Stap 2 van 9

Vang het sap op in een beker.

Stap 3 van 9

Klop de eiwitten stijf en verkruimel de lange vingers.

Stap 4 van 9

Klop de suiker, vanillesuiker, mascarpone en verse plattekaas in een mengkom tot een gladde massa.

Stap 5 van 9

Schep het stijfgeklopte eiwit voorzichtig onder het mengsel.

Stap 6 van 9

Meng de rum en het sinaasappelsap onder de verkruimelde koekjes.

Stap 7 van 9

Vul 6 glazen met ¼ van dit mengsel en leg er 2 stukjes sinaasappel op.

Stap 8 van 9

Verdeel het verse kaasmengsel over de glazen en zet 2 uur in de koelkast.

Stap 9 van 9

Versier de tiramisu met stukjes sinaasappel en fijngehakte pistachenoten.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Tiramisu met sinaasappel Tiramisu met sinaasappel
Recept
Campina

Tiramisu met sinaasappel

Campina Volle Plattekaas

Dit recept werd gemaakt met Campina Volle Plattekaas

Meer info over dit product Sluiten
4.4286 5
Nagerecht
20 minuten | Zoet
4 personen

Ingredi├źnten

Bereiding

 
  • 2
    sinaasappels
  • 360
    g Campina Volle Plattekaas
  • 150
    g mascarpone
  • 2
    eieren (enkel de eiwitten)
  • 160
    g lange vingerkoeken
  • 100
    g suiker
  • 1
    zakje vanillesuiker
  • 4
    eetlepels amaretto
  • 1
    handjes pistachenoten (fijngehakt)
In de koelkast: 120 minuten
  1. Schil de sinaasappels en snijd ze in schijfjes.

  2. Vang het sap op in een beker.

  3. Klop de eiwitten stijf en verkruimel de lange vingers.

  4. Klop de suiker, vanillesuiker, mascarpone en verse plattekaas in een mengkom tot een gladde massa.

  5. Schep het stijfgeklopte eiwit voorzichtig onder het mengsel.

  6. Meng de rum en het sinaasappelsap onder de verkruimelde koekjes.

  7. Vul 6 glazen met ¼ van dit mengsel en leg er 2 stukjes sinaasappel op.

  8. Verdeel het verse kaasmengsel over de glazen en zet 2 uur in de koelkast.

  9. Versier de tiramisu met stukjes sinaasappel en fijngehakte pistachenoten.

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Clafoutis van bosbessen

Nagerecht | 25 minuten

Recept
Cécémel
Chocolademoelleux

Nagerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Chocomousse

Nagerecht | 20 minuten

Recept
Leef Lekker
Chocolade-gemberkoekjes

Nagerecht | 10 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting