Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Login
Sluiten
kookmodus
Toast met roerei en zalm
Stap 1 van 4

Kluts de eieren met de melk. Kruid eventueel met peper en zout.

Stap 2 van 4

Verhit een pan met antiaanbaklaag en roer de eieren tot ze gaar en smeuïg zijn. Hou warm.

Stap 3 van 4

Doe de fijngesneden selder met 100 ml water in een pan met deksel. Stoom gaar gedurende 5 min.

Stap 4 van 4

Beleg de beschuiten met roerei, witte selder en fijne sneetjes gerookte zalm.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Toast met roerei en zalm Toast met roerei en zalm
Recept
Campina

Toast met roerei en zalm

Campina Volle melk

Dit recept werd gemaakt met Campina Volle melk

Meer info over dit product Sluiten
4.3333 5
Ontbijt
15 minuten | Vis
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 12
    eetlepels Campina Volle melk
  • 180
    g gerookte zalm (in sneetjes)
  • 8
    beschuit (rond)
  • 6
    eieren
  • 4
    stengels selder (wit en fijngesneden)
  • peper
  • zout
  1. Kluts de eieren met de melk. Kruid eventueel met peper en zout.

  2. Verhit een pan met antiaanbaklaag en roer de eieren tot ze gaar en smeuïg zijn. Hou warm.

  3. Doe de fijngesneden selder met 100 ml water in een pan met deksel. Stoom gaar gedurende 5 min.

  4. Beleg de beschuiten met roerei, witte selder en fijne sneetjes gerookte zalm.

Geef dit recept een score
Recept
Campina
Beestige toasts met avocado-plattekaas spread

Ontbijt | 5 minuten

Recept
Campina
Parelhoenfilet met karnemelkpuree

Hoofdgerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Kruidige havermoutpap met fruit

Ontbijt | 30 minuten

Recept
Campina
Plattekaaswafels met slagroom en kersen

Ontbijt | 30 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting