Ben je nog geen lid van Leef Lekker?
Schrijf je nu in en geniet van tal van voordelen!
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

Dag
Maand
Jaar
of
Login
Wil je naast dit Nutroma-recept nog meer culinaire inspiratie?

Registreer je als lid van Leef Lekker en ontvang elke maand de lekkerste recepten rechtstreeks in je mailbox. Van een panna cotta tot een muntfrisse garnalensalade of poffertjes met ahornsiroop. We verrassen je elke keer opnieuw!

Al geregistreerd?

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit recept bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit recept op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je deze wedstrijd bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk deze wedstrijd op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Wil je dit artikel bewaren?
Registreer je als lid van Leef Lekker en bekijk dit artikel op een later moment opnieuw.
Dag
Maand
Jaar
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit recept te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).

of
Login
Om dit artikel te kunnen beoordelen moet je lid zijn van Leef Lekker.
Registreer je nu en geniet van de voordelen van Leef Lekker:
Dag
Maand
Jaar
Sluiten
kookmodus
Witte chocolademousse met crumble van speculaas
Stap 1 van 5

Rasp de witte chocolade in fijne schilfers of hak ze met behulp van een gekarteld mes in kleine stukjes.

Stap 2 van 5

Snij het vruchtvlees van de mango in kleine blokjes.

Stap 3 van 5

Giet 10 cl Campina Slagroom in een kleine steelpan, en breng aan de kook. Haal van het vuur, en laat de room enkele minuten afkoelen.

Stap 4 van 5

Voeg al roerend de gesmolten chocolade toe bij de room. Klop met behulp van een garde of mixer de rest van de room op tot een luchtige slagroom. Spatel voorzichtig de slagroom onder het chocolademengsel. Voeg de blokjes mango toe.

Stap 5 van 5

Giet de mousse in kleine schaaltjes of glazen, en laat ze ongeveer 2 uur in de koelkast opstijven. Werk de mousse voor het serveren af met een laagje verkruimelde speculaas.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Witte chocolademousse met crumble van speculaas Witte chocolademousse met crumble van speculaas
Recept
Campina

Witte chocolademousse met crumble van speculaas

Campina Slagroom (40% vet)

Dit recept werd gemaakt met Campina Slagroom (40% vet)

Meer info over dit product Sluiten
4.0000 5
Vieruurtje
25 minuten | Zoet
4 personen

Ingredi├źnten

Bereiding

 
In de koelkast: 2 uur
  1. Rasp de witte chocolade in fijne schilfers of hak ze met behulp van een gekarteld mes in kleine stukjes.

  2. Snij het vruchtvlees van de mango in kleine blokjes.

  3. Giet 10 cl Campina Slagroom in een kleine steelpan, en breng aan de kook. Haal van het vuur, en laat de room enkele minuten afkoelen.

  4. Voeg al roerend de gesmolten chocolade toe bij de room. Klop met behulp van een garde of mixer de rest van de room op tot een luchtige slagroom. Spatel voorzichtig de slagroom onder het chocolademengsel. Voeg de blokjes mango toe.

  5. Giet de mousse in kleine schaaltjes of glazen, en laat ze ongeveer 2 uur in de koelkast opstijven. Werk de mousse voor het serveren af met een laagje verkruimelde speculaas.

Geef dit recept een score
Recept
Joyvalle
Pannenkoeken met appel

Vieruurtje | 20 minuten

Recept
Leef Lekker
Nems met chocolade

Vieruurtje | 10 minuten

Recept
Appelsientje
Milkshake met zomerfruit

Vieruurtje | 10 minuten

Recept
Leef Lekker
Mueslireep

Vieruurtje | 30 minuten

Onze merken

Word lid van Leef Lekker

  • Lekkere recepten en toffe artikels
  • Neem als eerste deel aan onze wedstrijden
  • Ontvang gratis e-coupons en krijg korting

Dit wachtwoord moet bestaat uit minstens 8 karakters, 1 hoofdletter, 1 letter, 1 cijfer en 1 speciaal teken (bv. / of *).